Dačić i Kif o sastanku Berlinskog procesa

Đurić: Sa ZSO institucionalno zaštititi srpski narod

Večernje novosti pre 6 dana
Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić danas je ambasadora Velike Britanije u Srbiji Denisa Kifa informisao o teškom položaju srpskog naroda na Kosovu i Metohiji
BEOGRAD - Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić danas je ambasadora Velike Britanije u Srbiji Denisa Kifa informisao o teškom položaju srpskog naroda na Kosovu i Metohiji, te istakao potrebu da srpski narod bude... »

Đurić poručio ambasadoru Velike Britanije kifu: Srbi na KiM će biti institucionalno zaštićeni formiranjem ZSO

Kurir pre 6 dana
BEOGRAD - Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić danas je ambasadora Velike Britanije u Srbiji Denisa Kifa informisao o teškom položaju srpskog naroda na Kosovu i Metohiji, te istakao potrebu da srpski narod bude institucionalno zaštićen formiranjem snažne Zajednice srpskih opština.... »

Dačić i Kif o sastanku Berlinskog procesa

Vesti online pre 6 dana
Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić primio je danas ambasadora Velike Britanije u Beogradu Denisa Kifa, koji mu je uručio poziv za učešće na sastanku Berlinskog procesa u Londonu u julu.
Ambasador Kif uručio je ministru Dačiću pozivno pismo britanskog ministra spoljnih poslova Borisa Džonsona za učešće na predstojećem Samitu o Zapadnom Balkanu, koji će, u okviru Berlinskog procesa, biti održan u Londonu, 9. i 10.... »

Đurić: Sa ZSO institucionalno zaštititi srpski narod

RTS pre 6 dana
RTS: Đurić: Sa ZSO institucionalno zaštititi srpski narod
Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić ambasadora Velike Britanije u Srbiji Denisa Kifa informisao je o teškom položaju srpskog naroda na Kosovu i Metohiji, te istakao potrebu da srpski narod bude institucionalno zaštićen formiranjem snažne Zajednice srpskih opština.
Đurić je podsetio da je danas 1.854 dan od trenutka kada je Priština na sebe preuzela obavezu da omogući sprovođenje dogovora o Zajednici srpskih opština. Izrazio je i očekivanje da će, u okviru najnovijih rokova koje je... »

Đurić Kifu: Sa ZSO institucionalno zaštititi srpski narod

RTV pre 6 dana
RTV: Đurić Kifu: Sa ZSO institucionalno zaštititi srpski narod
BEOGRAD - Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić danas je ambasadora Velike Britanije u Srbiji Denisa Kifa informisao o teškom položaju srpskog naroda na Kosovu i Metohiji, te istakao potrebu da srpski narod bude institucionalno zaštićen formiranjem snažne Zajednice srpskih opština.
Đurić je podsetio da je danas 1.854 dan od trenutka kada je Priština na sebe preuzela obavezu da omogući sprovođenje dogovora o Zajednici srpskih opština, i izrazio očekivanje da će, u okviru najnovijih rokova koje je postavila... »

Đurić Kifu: Priština preuzela sprovođenje dogovora o ZSO pre 1854 dana

Danas pre 6 dana
Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić sastao se danas sa ambasadorom Velike Britanije u Srbiji Denisom Kifom.
Đurić je informisao Kifa o teškom položaju srpskog naroda na Kosovu i Metohiji, te istakao porebu da on bude institucionalno zaštićen formiranjem snažne Zajednice srpskih opština. Đurić je podsetio, saopšteno je iz Kancelarije za... »

Đurić Kifu: Sa ZSO institucionalno zaštititi srpski narod

Blic pre 6 dana
Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić danas je ambasadora Velike Britanije u Srbiji Denisa Kifa informisao o teškom položaju srpskog naroda na Kosovu i Metohiji, te istakao potrebu da srpski narod bude institucionalno zaštićen formiranjem snažne Zajednice srpskih opština. Đurić je... »

Kif preneo poziv Dačiću za Samit u Londonu

Danas pre 6 dana
Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić primio je danas ambasadora Velike Britanije u Beogradu Denisa Kifa.
Ambasador Kif, kako se navodi u saopštenju uručio je Dačiću pozivno pismo britanskog ministra spoljnih poslova Borisa Džonsona za učešće na predstojećem Samitu o zapadnom Balkanu koji će, u okviru Berlinskog procesa, biti održan... »

Dačić i Kif o sastanku Berlinskog procesa u Londonu

RTS pre 6 dana
RTS: Dačić i Kif o sastanku Berlinskog procesa u Londonu
Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić primio je ambasadora Velike Britanije u Beogradu Denisa Kifa, koji mu je uručio poziv za učešće na sastanku Berlinskog procesa u Londonu u julu.
Ambasador Kif uručio je ministru Dačiću pozivno pismo britanskog ministra spoljnih poslova Borisa Džonsona za učešće na predstojećem Samitu o zapadnom Balkanu, koji će, u okviru Berlinskog procesa, biti održan u Londonu, 9. i 10.... »

Ambasador Kif pozvao Dačića na londonski samit o Zapadnom Balkanu

Slobodna Evropa pre 6 dana
Britanski ambasador u Beogradu Denis Kif uručio je u četvrtak šefu diplomatije Srbije Ivici Dačiću pozivno pismo britanskog ministra spoljnih poslova Borisa Džonsona za učešće na predstojećem samitu o Zapadnom Balkanu koji će, u okviru Berlinskog procesa, biti održan u Londonu, 9. i 10. jula. To će... »

Kif uručio Dačiću poziv za samit u Londonu

N1 Info pre 6 dana
Britanski ambasador u Beogradu Denis Kif uručio je šefu srpske diplomatije Ivici Dačiću pozivno pismo britanskog ministra spoljnih poslova Borisa Džonsona za učešće na predstojećem samitu o Zapadnom Balkanu koji će, u okviru Berlinskog procesa, biti održan u Londonu, 9. i 10. jula.
To će biti peti u nizu samita o Zapadnom Balkanu od kada je Berlinski proces, kao neformalnu inicijativu, pokrenula nemačka kancelarka Angela Merkel, avgusta 2014. U saopštenju Ministarstva spoljnih poslova Srbije navedeno je da... »

Dačić i Kif o sastanku Berlinskog procesa u Londonu

Blic pre 6 dana
Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić primio je danas ambasadora Velike Britanije u Beogradu Denisa Kifa, koji mu je uručio poziv za učešće na sastanku Berlinskog procesa u Londonu u julu. Ambasador Kif uručio je ministru Dačiću pozivno pismo britanskog ministra spoljnih... »

Kif uručio poziv Dačiću od Borisa Džonsona

B92 pre 6 dana
B92: Kif uručio poziv Dačiću od Borisa Džonsona
Beograd -- Britanski ambasador u Beogradu Denis Kif uručio Ivici Dačiću pozivno pismo britanskog kolege za učešće na samitu o Zapadnom Balkanu u Londonu, 9. i 10. jula.
To će biti peti u nizu samita o Zapadnom Balkanu od kada je Berlinski proces, kao neformalnu inicijativu, pokrenula nemačka kancelarka Angela Merkel, avgusta 2014. U saopštenju Ministarstva spoljnih poslova Srbije navedeno je da... »

Za krijumčarenje ljudi uhapšeno 96 osumnjičenih

RTV  pre 5 sati  još 1 povezana

Kraj drame u smederevskoj bolnici: Pacijent odustao od samoubistva (foto)

Večernje novosti  pre 8 sati  još 1 povezana

Za virus Nipah nema vakcine - kako se sačuvati?

Večernje novosti  pre 6 sati  još 1 povezana

Vremeplov: Umro Nikola Kopernik

RTV  pre 4 sata  još 1 povezana

KLS: Zvezda deklasirala Vršac za polufinale

N1 Info  pre 5 sati  još 3 povezane
©2018 Netmark d.o.o.