Повезане вести

Флеш са ‘чизме’: Буфон напушта Јувентус, не и гол црту?

Флеш са ‘чизме’: Буфон напушта Јувентус, не и гол црту?

Хот спорт 17.05.2018
Један од најбољих голмана данашњице Дјанлуидји Буфон саопштио је данас да ће на крају сезоне, после 17 година, напустити Јувентус. – Утакмица против Вероне у суботу биће моја последња у Јувентусу, биће то најбољи начин да се… »
Званично: Буфон напушта Јувентус

Званично: Буфон напушта Јувентус

Н1 Инфо 17.05.2018
Легендарни Ђанлуиђи Буфон најавио је да ће утакмица против Вероне бити последња коју ће одиграти у дресу Јувентуса. После 17 година, Ђиђи ће напустити Стару дами. "Биће то најбољи начин да се заврши ова фантастична авантура… »
Прште емоције: Буфон се дефинитивно опростио од Јувентуса – ‘Нисам човек за трећу лигу, јер сам животиња!’ (фото)

Прште емоције: Буфон се дефинитивно опростио од Јувентуса – ‘Нисам човек за трећу лигу, јер сам животиња!’ (фото)

Хот спорт 17.05.2018
Један од најбољих голмана данашњице Ђанлуиђи Буфон саопштио је данас да ће на крају сезоне, после 17 година, напустити Јувентус. – Утакмица против Вероне у суботу биће моја последња у Јувентусу, биће то најбољи начин да се… »
Још није време за крај: Буфон одлази из Јувентуса, али не завршава каријеру

Још није време за крај: Буфон одлази из Јувентуса, али не завршава каријеру

Вечерње новости 17.05.2018
Примио сам неколико понуда и у наредном периоду ћу знати нешто више о својој будућности - рекао је легендарни италијански голман. Легендарни голман Јувентуса Ђанлуиђи Буфон одлучио је да после 17 година напусти клуб на крају… »
Буфон одлази из Јувентуса после 17 година

Буфон одлази из Јувентуса после 17 година

Бета 17.05.2018
Један од најбољих голмана данашњице Дјанлуидји Буфон саопштио је данас да ће на крају сезоне, после 17 година, напустити Јувентус. "Утакмица против Вероне у суботу биће моја последња у Јувентусу, биће то најбољи начин да се… »

Вести дана »