Povezane vesti

Fleš sa ‘čizme’: Bufon napušta Juventus, ne i gol crtu?

Fleš sa ‘čizme’: Bufon napušta Juventus, ne i gol crtu?

Hot sport 17.05.2018
Jedan od najboljih golmana današnjice Djanluidji Bufon saopštio je danas da će na kraju sezone, posle 17 godina, napustiti Juventus. – Utakmica protiv Verone u subotu biće moja poslednja u Juventusu, biće to najbolji način da se završi ova… »
Zvanično: Bufon napušta Juventus

Zvanično: Bufon napušta Juventus

N1 Info 17.05.2018
Legendarni Đanluiđi Bufon najavio je da će utakmica protiv Verone biti poslednja koju će odigrati u dresu Juventusa. Posle 17 godina, Điđi će napustiti Staru dami. "Biće to najbolji način da se završi ova fantastična avantura. Pribojavao sam se… »
Pršte emocije: Bufon se definitivno oprostio od Juventusa – ‘Nisam čovek za treću ligu, jer sam životinja!’ (foto)

Pršte emocije: Bufon se definitivno oprostio od Juventusa – ‘Nisam čovek za treću ligu, jer sam životinja!’ (foto)

Hot sport 17.05.2018
Jedan od najboljih golmana današnjice Đanluiđi Bufon saopštio je danas da će na kraju sezone, posle 17 godina, napustiti Juventus. – Utakmica protiv Verone u subotu biće moja poslednja u Juventusu, biće to najbolji način da se završi ova… »
Još nije vreme za kraj: Bufon odlazi iz Juventusa, ali ne završava karijeru

Još nije vreme za kraj: Bufon odlazi iz Juventusa, ali ne završava karijeru

Večernje novosti 17.05.2018
Primio sam nekoliko ponuda i u narednom periodu ću znati nešto više o svojoj budućnosti - rekao je legendarni italijanski golman. Legendarni golman Juventusa Đanluiđi Bufon odlučio je da posle 17 godina napusti klub na kraju sezone, ali ne i da… »
Bufon odlazi iz Juventusa posle 17 godina

Bufon odlazi iz Juventusa posle 17 godina

Beta 17.05.2018
Jedan od najboljih golmana današnjice Djanluidji Bufon saopštio je danas da će na kraju sezone, posle 17 godina, napustiti Juventus. "Utakmica protiv Verone u subotu biće moja poslednja u Juventusu, biće to najbolji način da se završi ova… »

Vesti dana »