Povezane vesti

Dončić odlaže odlazak u NBA?

Dončić odlaže odlazak u NBA?

Sportske.net 17.05.2018
Biće "pokupljen" sa drafta, možda čak i kao prvi pik, ali to ne znači da će se odmah otisnuti "preko bare". Luka Dončić je izjavio da još nije prelomio da li će sledeće sezone igrati u NBA ligi ili u Evropi. "Nisam doneo konačnu odluku. Odlučiću na kraju… »
Dončić traži podršku: "Volim Beograd, Srbiju, Zvezdu..."

Dončić traži podršku: "Volim Beograd, Srbiju, Zvezdu..."

Sportske.net 17.05.2018
Luka Dončić je jedan od košarkaša koji su najveće zvezde Fajnal fora u Beogradu, evo šta je poručio navijačima. Verovatno najbolji košarkaš Real Madrida ove sezone, Luka Dončić, rekao je danas da se uvek oseća posebno kada dođe u Beograd. On je istakao… »
Dončić: Zvezdaš sam, volim Beograd i očekujem podršku

Dončić: Zvezdaš sam, volim Beograd i očekujem podršku

Sportski žurnal 17.05.2018
Dončić nije mogao da odgovori na pitanje novinara da li u Beogradu igra poslednje dve evroligaške utakmice u dresu Reala. Najbolji košarkaš Real Madrida Luka Dončić kaže da su mu Srbija, Beograd i Crvena zvezda u srcu i da zbog toga očekuje da dobije… »
Luka Dončić: Navijam za Zvezdu, podržite me!

Luka Dončić: Navijam za Zvezdu, podržite me!

Mondo 17.05.2018
Mladi košarkaš Reala pred početak Fajnal fora Evrolige u Beogradu jasno poručio od koga očekuje podršku. Luka Dončić je jedan od najvećih evropskih košarkaških talenata, koji je već sada na ivici da postane veliki as. Sa reprezentacijom Slovenije je sa… »
Dončić: Ne znam idem li u NBA, želim podršku Beograđana

Dončić: Ne znam idem li u NBA, želim podršku Beograđana

N1 Info 17.05.2018
Bek Real Madrida Luka Dončić kaže da još nije siguran hoće li sledeće sezone igrati u NBA ligi. “Ne znam još, o tome ćemo razgovarati kad se sezona završi”, kaže Dončić. Luka je trenutno sa Real Madridom u Beogradu, gde ga čeka fajnal-for Evrolige… »

Vesti dana »