Povezane vesti

Vučić pričao sa Merkelovom, priključio se i tači: Srbija će imati bezbroj problema ako ne bude rešenja za Kosovo (foto)

Vučić pričao sa Merkelovom, priključio se i tači: Srbija će imati bezbroj problema ako ne bude rešenja za Kosovo (foto)

Kurir 17.05.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je danas izjavio u Sofiji gde je učestvovao na samitu Evropske unije i Zapadnog Balkana, da će dati sve od sebe da se dođe do rešenja za Kosovo, jer će u suprotnom Srbija imati "bezbroj problema". "Želim da… »
Vučić u Sofiji: Stajao sam sa Merkelovom, a onda je ona pozvala Tačija

Vučić u Sofiji: Stajao sam sa Merkelovom, a onda je ona pozvala Tačija

Blic 17.05.2018
Srbija je uložila mnogo napora i energije za rešavanje problema Kosova, ispunila sve iz Briselskog dogovora. Nadam se da će i prištinska strana sve da učini, ali nisam veliki optimista, kaže predsednik Srbije Aleksandar Vučić. - Biće nastavak… »
Vučić: Očekivanje da Srbija ne dobije ništa - nije realno

Vučić: Očekivanje da Srbija ne dobije ništa - nije realno

N1 Info 17.05.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je u Sofiji imao dobre razgovore tokom bilateralnih susreta sa Angelom Merkel, Terezom Mej i najmanje još deset zvaničnika. Govoreći o rešenju za Kosovo, Vučić je naglasio da u Srbiji postoji želja… »
Vučić u Sofiji: Želim da verujem u rešenje za KiM

Vučić u Sofiji: Želim da verujem u rešenje za KiM

Srbija danas 17.05.2018
Vučić je ponovio da će svakako dijalog biti nastavljen, ali da za nastavak mora da postoji ispunjenje određenih uslova. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u Sofiji da se nada da će se doći do rešenja za KiM, koje će biti… »
Vučić: Nije realno da Srbija sve pruži, a da ništa ne dobije

Vučić: Nije realno da Srbija sve pruži, a da ništa ne dobije

Kurir 17.05.2018
NIje realno da Srbija sve pruži a da ništa ne dobije, to nije realno, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić o dogovoru o situaciji na KiM. On kaže da su Albanci pokušali u Skoplju da mu kažu da Srbija nije ispunila delove sporazuma. "Moj… »

Vesti dana »