Povezane vesti
Tramp odgovorio Tusku: Mogu me zvati svakojakim imenima
RTS 18.05.2018
Američki predsednik Donald Tramp odgovorio je predsedniku Evropskog saveta Donaldu Tusku na njegove kritike da je predsednik SAD nepouzdan partner. Donald Tramp je tokom susreta u Beloj kući sa generalnim sekretarom NATO-a Jensom Stoltenbergom rekao da… »
Tramp tusku: Mogu da me nazivaju kakvim hoće imenima, ali EU je bila užasna prema nama
Kurir 18.05.2018
Američki predsednik Donald Tramp odgovorio je na kritike predsednika Evropskog saveta Donalda Tuska, rekavši da se EU "užasno" ponašala u trgovinskom odnosu sa SAD. Tusk je pre nekoliko dana na Tviteru napisao da onome ko ima prijatelje kao što je Tramp… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Otkriveno u kakvom je stanju novi vrhovni vođa Irana, FBI upozorava da bi Iran mogao da napadne Kaliforniju
Nova pre 19 minutajoš 79 povezanih
Nestvarno veče u Ligi šampiona - spektakularni Valverde sam pregazio Siti, Bode nastavlja najlepši san, Čelsi posustao u jurnjavi sa PSŽ-om
Nova pre 19 minutajoš 48 povezanih
SSP podnosi krivičnu prijavu protiv Zavišića zbog govora mržnje prema Hrvatima u Vojvodini
In medija pre 6 satijoš 26 povezanih
FBI: Iran bi mogao da bombarduje Kaliforniju! Teheran objavio uslove za kraj rata: Moraju da plate ratnu odštetu!
Kurir pre 19 minutajoš 96 povezanih
Košarkašice Srbije pobedile Island u Novom Sadu, overile plasman u drugi krug kvalifikacija za EP
Radio 021 pre 1 satjoš 33 povezane