Повезане вести

Ја сам Луна, нисам Кристина: Ђоганијева осула паљбу по Слоби, а онда јој је он у пабу поменуо и Кију и развод (фото)

Ја сам Луна, нисам Кристина: Ђоганијева осула паљбу по Слоби, а онда јој је он у пабу поменуо и Кију и развод (фото)

Телеграф 18.05.2018
- Нико ме у животу није повредио и понизио, поготово не јавно. Он јесте успео, али нисам ја ништа изгубила, него он - рекла је Луна Повезане вести Најновије из категорије Јетсет. У " Задрузи" су пуштани снимци ситуација из овог… »
Луна хтела да сазна од Слобе све детаље из хотела када је са Кијом славио годишњицу брака, а онда је Радановић проговорио…

Луна хтела да сазна од Слобе све детаље из хотела када је са Кијом славио годишњицу брака, а онда је Радановић проговорио…

Телеграф 18.05.2018
Ево шта је Слоба испричао Ђоганијевој Повезане вести Најновије из категорије Јетсет. Луна и Слоба причали су у пабу, а будући да је пре неколико дана Радановић славио годишњицу брака са Кијом у једном хотелу, Ђоганијева је хтела… »
Кија поручила Слоби да ће му родити троје деце, он јој рекао: "Андро нека ти прави децу", а онда се огласио Андрија (фото)

Кија поручила Слоби да ће му родити троје деце, он јој рекао: "Андро нека ти прави децу", а онда се огласио Андрија (фото)

Телеграф 18.05.2018
Андрија је на себи својствен начин прокоментарисао целу ову ситуацију Повезане вести Најновије из категорије Јетсет. Кија и Слоба имали су у "Задрузи" још једну расправу пред задругарима, а током разговора споменули су и… »
Да си паметан, па да се од обе откачиш: Фанови Слоби нашли нову девојку, после ове поруке Радановић се насмејао (видео)

Да си паметан, па да се од обе откачиш: Фанови Слоби нашли нову девојку, после ове поруке Радановић се насмејао (видео)

Телеграф 18.05.2018
Погледајте шта пише у поруци коју је прочитао Милан Повезане вести Најновије из категорије Јетсет. Током данашње емисије радија "Амнезије" стигло је писмо у којем су биле поруке Слобиних фанова. Водитељи емисије Милан, Бане и… »
Лудило! Кију и Луну погодила иста песма, кад чујете речи схватићете зашто је Слоби било и те како непријатно! (ВИДЕО)

Лудило! Кију и Луну погодила иста песма, кад чујете речи схватићете зашто је Слоби било и те како непријатно! (ВИДЕО)

Телеграф 18.05.2018
Док су Слобина љубавница и жена ђускале уз хит Ане Бекуте, Радановић је лежао у свом кревету и замишљено гледао у једну тачку Повезане вести Најновије из категорије Јетсет. Овог јутра Велики шеф је обавестио све задругаре, на… »
Кија рекла Слоби да ће му родити троје деце, он јој одбрусио: "Андро нека ти прави децу", а тек онда је настао хаос! (ВИДЕО)

Кија рекла Слоби да ће му родити троје деце, он јој одбрусио: "Андро нека ти прави децу", а тек онда је настао хаос! (ВИДЕО)

Телеграф 18.05.2018
- Таман, Андро тамо нека прави дјецу, има таман Његоша... Таман ће да има Црногорче мало - закључио је Слоба Повезане вести Најновије из категорије Јетсет. Слоба и Кија започели су расправу пред осталим задругарима која је… »
Никад му нећу дати развод, малтретираћу га, свака ће му бити само љубавница! Кија шокирала изјавом, Слоба одмах поменуо…

Никад му нећу дати развод, малтретираћу га, свака ће му бити само љубавница! Кија шокирала изјавом, Слоба одмах поменуо…

Телеграф 18.05.2018
- Сутра у Будву, само да те не гледам више, да ми се не пењеш на главу! - одбрусио је Слоба Повезане вести Најновије из категорије Јетсет. Прошле ноћи у спаваћој соби су се затекли Слоба Радановић, Кија Коцкар, Милан Милошевић… »
Задругарима пуштена Анабелина песма за буђење! Ево како је Луна реаговала, шта је Слоба радио и да ли је Кија певала! (ВИДЕО)…

Задругарима пуштена Анабелина песма за буђење! Ево како је Луна реаговала, шта је Слоба радио и да ли је Кија певала! (ВИДЕО)…

Телеграф 18.05.2018
У Белој кући орило се овог преподнева "У твојим колима" Повезане вести Најновије из категорије Јетсет. Задругари су се јутрос будили уз песму "У твојим колима", велики хит који је Анабела снимила са Ђусом. Луна је спавала у пабу… »
Свађа се претворила у комедију! Теодора и Миљана се покачиле, Кулићева узела "телефон" и звала Ћазима, стигао јој урнебесан…

Свађа се претворила у комедију! Теодора и Миљана се покачиле, Кулићева узела "телефон" и звала Ћазима, стигао јој урнебесан…

Телеграф 18.05.2018
На крају свађе су сви вриштали од смеха, укључујући и водитељку Повезане вести Најновије из категорије Јетсет. Теодора Џехверовић и Миљана Кулић синоћ су се посвађале, али свађа овај пут није никога изнервирала, већ је све… »
Луна побеснела због Слобиног и Кијиног снимка крај базена, очитала му лекцију па поручила: Тако се то ради, мушкарчино једна…

Луна побеснела због Слобиног и Кијиног снимка крај базена, очитала му лекцију па поручила: Тако се то ради, мушкарчино једна…

Телеграф 18.05.2018
- Ја теби никада нисам радила иза леђа неке ствари, никада! То је велика разлика, Слобо! - викала је Луна Повезане вести Најновије из категорије Јетсет. Задругарима је током претходне ноћи пуштен снимак на којем Кија крај базена… »
Од детета је направила... Саша Видић оплео по Анабели, открио ко му је фаворит у Задрузи, а Кију је посебно прокоментарисао…

Од детета је направила... Саша Видић оплео по Анабели, открио ко му је фаворит у Задрузи, а Кију је посебно прокоментарисао…

Телеграф 18.05.2018
- Жао ми је мале Луне која слуша жену која иза себе нема сјајне бракове и нема сјајну каријеру - каже Видић без длаке на језику Повезане вести Најновије из категорије Јетсет. Креатор Саша Видић помно прати најгледанији ријалити… »
Сад можеш да се вратиш својој жени, срам те било! Луна и Слоба се ужасно посвађали, она пренела ствари у Паб, па грцала у…

Сад можеш да се вратиш својој жени, срам те било! Луна и Слоба се ужасно посвађали, она пренела ствари у Паб, па грцала у…

Телеграф 18.05.2018
- Срам те било! Уништио си ме! Како ти барем мало није жао што си ми ово урадио? - урлала је Луна на Слобу Повезане вести Најновије из категорије Јетсет. Након што су прошле ноћи задругари одгледали видео-снимке и ситуације у… »

Вести дана »