Povezane vesti

Trump nazvao meksičke imigrante 'životinjama'

Trump nazvao meksičke imigrante 'životinjama'

Al Jazeera 18.05.2018
Predsjednik SAD-a kaže da je mislio na pripadnike kriminalnih bandi koji ilegalno ulaze u SAD, meksičke organizacije traže izvinjenje. Američki predsjednik Donald Trump našao se na udaru meksičke javnosti nakon što je rekao da su migranti iz te… »
Američki mediji izvukli trampove reči konteksta: Za krimose sam rekao da su životinje, ne za obične imigrante!

Američki mediji izvukli trampove reči konteksta: Za krimose sam rekao da su životinje, ne za obične imigrante!

Kurir 18.05.2018
VAŠINGTON - Američki predsednik Donald Tramp obrazložio je da je pod terminom "životinje" mislio na imigrante, pripadnike kriminalnih bandi koji ilegalno ulaze u SAD, a ne na druge imigrante. On je to kazao odgovarajući na pitanje novinara posle… »
Tramp se pravda: Kad sam rekao životinje, nisam mislio na migante nego na kriminalce

Tramp se pravda: Kad sam rekao životinje, nisam mislio na migante nego na kriminalce

Blic 18.05.2018
Američki predsednik Donald Tramp obrazložio je da je pod terminom "životinje" mislio na imigrante, pripadnike kriminalnih bandi koji ilegalno ulaze u SAD, a ne na druge imigrante. On je to kazao odgovarajući na pitanje novinara nakon susreta sa… »

Vesti dana »