Povezane vesti

Zamrzavanje reproduktivnog materijala o trošku države od juna

Radio 021 petak, 18. maj 2018.
Zamrzavanje reproduktivnog materijala o trošku države počinje 15. juna, izjavila je jutros v.d. direktorka Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje Sanja Radojević Škodrić.
To znači da će parovi koji učestvuju u procesu vantelesne oplodnje moći o trošku države da sačuvaju reproduktivni materijal za eventualni novi pokušaj. Vantelesnu oplodnju je moguće obaviti u pet državnih i 11 privatnih klinika.... »

Uskoro terapija o trošku države za dve retke bolesti

Večernje novosti petak, 18. maj 2018.
Zdravstvene ustanove kreću ove nedelje u nabavku terapije za obolele od retkih bolesti - mukopolisaharidoze tip 4, a uskoro i za one koji pate od spinalne mišićne atrofije
Zdravstvene ustanove kreću ove nedelje u nabavku terapije za obolele od retkih bolesti - mukopolisaharidoze tip 4, a uskoro i za one koji pate od spinalne mišićne atrofije, a sredstva se obezbeđuju iz budžeta Republike Srbije,... »

Olakšanje za roditelje: Uskoro terapija o trošku države za dve retke bolesti

Kurir petak, 18. maj 2018.
BEOGRAD - Zdravstvene ustanove kreću ove nedelje u nabavku terapije za obolele od retkih bolesti - mukopolisaharidoze tip 4, a uskoro i za one koji pate od spinalne mišićne atrofije, a sredstva se obezbeđuju iz budžeta Republike Srbije, rekla je jutros v.d. direktora Republičkog fonda za... »

Uskoro terapija o trošku države za dve retke bolesti

Blic petak, 18. maj 2018.
Zdravstvene ustanove kreću ove nedelje u nabavku terapije za obolele od retkih bolesti - mukopolisaharidoze tip 4, a uskoro i za one koji pate od spinalne mišićne atrofije, a sredstva se obezbeđuju iz budžeta Republike Srbije, rekla je jutros v. d. direktora Republičkog fonda za zdravstveno... »

RFZO: Od 15. juna moguće zamrzavanje reproduktivnog materijala

Danas petak, 18. maj 2018.
Zdravstvene ustanove ove nedelje kreću u nabavku terapije za obolele od mukopolisaharidoze tip 4, a uskoro i za one koji pate od spinalne mišićne atrofije. Iz Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje najavljuju i da će od 15. juna biti omogućeno zamrzavanje reproduktivnog materijala.
V. D. direktora Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje Sanja Radojević Škodrić izjavila je za RTS da je taj Fond završio tehničku proceduru i obavestio zdravstvene ustanove da mogu da krenu sa nabavkom leka za obolele od... »
©2019 Netmark d.o.o.