Povezane vesti
Kija ga je dovela do ludila, gađala flašom, pa ga tukla po glavi: Sloba posle totalnog haosa priznao šta želi ženi i…
Press 18.05.2018
Sloba Radanović je nakon brutalne svađe sa svojom ženom Kristinom Kijom Kockar razgovarao sa “Drvetom mudrosti” i otkrio kako se oseća posole svega. “Više ne mogu da verujem dokle su ljudi spremni da idu, ali sam i prestao da se borim. Ide sve… »
Bilo bi mi lakše da me ne voli nijedna: Sloba pričao o Kiji i Luni, evo šta je odgovorio kada su ga pitali ko mu je…
Press 18.05.2018
- Jedva čekam da ih ne vidim očima kada izađem odavde - osuo je paljbu po zadrugarima Sloba. u pred Drvetom mudrosti i govorio je o svom učešću u "Zadruzi", o Kiji i Luni, kao i ostalim zadrugarima. On je rekao da nije raspoložen i da jedva čeka… »
Vesti dana »

Majka mladića stradalog u padu nadstrešnice potvrdila da je dobila montirane slike mlađeg sina: Slučaj prijavljen policiji
Danas pre 4 satijoš 3 povezane

Đoković uspešno započeo turnir u Majamiju: Hidžikata je „arhiviran“, sledi meč sa Argentincem
Danas pre 6 satijoš 2 povezane

(VIDEO) Građani se okupili ispred niške policije: Ne zna se zašto je priveden student Mateja Nikolić, ne dozvoljava se ulazak advokata
Danas pre 4 satijoš 2 povezane

MUP: Zbog drastičnog narušavanja javnog reda i mira u Nišu policija će privesti odgovorne
Danas pre 6 satijoš 1 povezana