Povezane vesti
Šešelj: Kupio sam kuću u Hrtkovcima zbog vazduha
Kurir 19.05.2018
Planiram da, osim stambenog dela, u toj kući bude i mesni odbor SRS, kao i kancelarija komiteta za moju odbranu pred sudom u Hagu, s kojim ću morati da se preganjam još nekoliko godina. Lider radikala Vojislav Šešelj kupio je u petak kuću od oko 200… »
Šešelj kupio kuću u Hrtkovcima
Danas 19.05.2018
Lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj, osuđen za zločine protiv čovečnosti počinjene tokom devedesetih u Vojvodini, kupio je kuću u Hrtkovcima – mestu koje je sinonim za progon sremskih Hrvata, piše Blic. “Lider radikala se vraća… »
Šešelj kupio kuću u Hrtkovcima
N1 Info 19.05.2018
Lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj, osuđeni za zločine protiv čovečnosti počinjene tokom devedesetih u Vojvodini, kupio je kuću u Hrtkovcima - mestu koje je sinonim za progon sremskih Hrvata, piše Blic. “Lider radikala se vraća… »
Ekskluzivno - Šešelj: Kupio sam kuću u Hrtkovicma!
Vesti online 19.05.2018
Samo desetak dana pošto je zbog najave da će u Hrtkovcima održati miting, policija blokirala pola Srema, a on sa pristalicama uspeo da dođe samo do obližnjeg sela Jarak, lider radikala Vojislav Šešelj je pronašao bolji način da sledeće godine… »
Šešelj kupio kuću u Hrtkovcima: Lider radikala se vraća među ljude koje je proganjao
Blic 19.05.2018
Lider SRS Vojislav Šešelj kupio je kuću u Hrtkovcima, gde je, po presudi suda u Hagu, počinio zločine protiv čovečnosti i dobio kaznu od 10 godina zatvora. Kako saznaje "Blic", lider radikala je pazario nekretninu koja se nalazi u Školskoj ulici… »
Nakon protesta radikala u Hrtkovcima, Šešelj u centru ovog sela kupio kuću
Telegraf 19.05.2018
Meštani sela rekli su da su u ponedeljak videli Šešelja kako razgleda kuću koju je kupio Povezane vesti Najnovije iz kategorije Vesti. Lider Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj kupio je, kako navodi "Blic", kuću u Hrtkovcima, gde je, po… »
Vesti dana »
Vučić pred više hiljada ljudi na otvaranju deonice Moravskog koridora: Kad čujete da sam odustao, znajte da nisam! Nećemo dati zemlju najgorima u ruke
Kurir pre 23 minutajoš 17 povezanih
Stiže sneg u celu Srbiju! Hitno se oglasio RHMZ, evo koliko zahlađenje nas očekuje sledeće sedmice
Mondo pre 58 minutajoš 16 povezanih
Helikopter udario u zgradu bolnice u Turskoj – najmanje četiri osobe poginule
N1 Info pre 3 satajoš 16 povezanih
Forbs: Novi dokumenti potvrđuju da je Starting bio odgovoran za renoviranje stanice
Nova ekonomija pre 4 satijoš 1 povezana
Student Seratlić uoči današnjeg protesta na Trgu Slavija: Ovo je borba celog naroda
Danas pre 3 satajoš 12 povezanih