Povezane vesti

Da li treba pozvati bivšeg momka/devojku na svadbu i kada je u redu otići na njihovo venčanje? (anketa)

Da li treba pozvati bivšeg momka/devojku na svadbu i kada je u redu otići na njihovo venčanje? (anketa)

Telegraf 19.05.2018
Jedna gošća na današnjem kraljevskom venčanju, napravila je pravu pometnju svojim prisustvom Povezane vesti Najnovije iz kategorije Život & Stil. Javnost, ali i svi prisutni, ostali su u čudu kada je na venčanje princa Harija i Megan Markl stigla… »
Čik pogodite šta će gosti jesti na kraljevskom venčanju: Meni je vrh, a iznenađenjima nikad kraja

Čik pogodite šta će gosti jesti na kraljevskom venčanju: Meni je vrh, a iznenađenjima nikad kraja

Telegraf 19.05.2018
Kada se američka i britanska kuhinja spoje, kraljevski meni više nikad neće biti isti Povezane vesti Najnovije iz kategorije Život & Stil. Možda ste već čuli za izraz " kraljevska gozba", ali da li ste se ikada zapitali kakve se sve to đakonije… »
Probao je dijetu koja je prepolovila princa Harija - i ostao bez teksta kada je video rezultate na svom telu

Probao je dijetu koja je prepolovila princa Harija - i ostao bez teksta kada je video rezultate na svom telu

Telegraf 19.05.2018
Pod budnim okom javnosti na kraljevskom venčanju biće i mladoženja koji je za ovu priliku baš sredio liniju Povezane vesti Najnovije iz kategorije Život & Stil. Princ Hari rešio je da se dovede u red i da zablista pored svoje mlade Megan Markl pa je… »

Vesti dana »