Povezane vesti

Moje oči ti sve govore: Luna htela da se mazi sa Slobom, a on ju je… uf - kako je smeo!

Moje oči ti sve govore: Luna htela da se mazi sa Slobom, a on ju je… uf - kako je smeo!

Svet plus 19.05.2018
Luna i Sloba su sedeli izdvojeni za jednim stolom i dok bi neke devojke poludele na ponašanje kao njegovo, Luna se samo smeškala. Povodom rođendana Nemanje Đerića Đeksona u Zadruzi je organizovana žurka. Međutim, nisu svi bili raspoloženi za… »
Sloba priznao Luni: Svestan sam da sam te izgubio! (VIDEO)

Sloba priznao Luni: Svestan sam da sam te izgubio! (VIDEO)

Vesti online 19.05.2018
Dok je trajala žurka povodom rođendana Nemanje Đerića Đeksona, Luna Đogani i Sloba Radanović su se izdvojili za stolom i razmenjivali poglede i nežnosti. Dok se blogerka uvijala oko njega, ona ga je i umiljato gledala. Pevač joj je ovom prilikom… »
Tek posle raskida luni priznao sve? Sloba radanović poručio: Imaš pravo da misliš šta hoćeš, ali... (video)

Tek posle raskida luni priznao sve? Sloba radanović poručio: Imaš pravo da misliš šta hoćeš, ali... (video)

Kurir 19.05.2018
Tokom Đeksonove proslave rođendana, Luna Đogani uvijala se oko bivšeg dečka i sve vreme ga gledala! Sloba joj je tada rekao kako je i te kako svestan da se nije poneo kako je trebalo, ističući da svakako neće insistirati na pomirenju. "Ja sam… »

Vesti dana »