Повезане вести
Шешељ открио колико је искеширао за кућу у хртковцима: Паре сам позајмио од неколицине дивних људи
Курир 20.05.2018
Лидер СРС Војислав Шешељ је открио да је велику кућу у центру Хртковаца, а која се налази на око 300 метара од католичке Цркве Светог Климента, платио је 40.000 евра. "Пријавићу се на тој адреси, а та кућа ми је требала из више… »
“Новости” откривају Шешељ из Хртковаца "руши" хашки суд
Вечерње новости 20.05.2018
Лидер радикала потврдио да је купио кућу у сремском селу и да ће у њој бити штаб за одбрану. Комшије одушевљене због мог доласка. Некретнину сам платио 40.000, а не 20.000-30.000 евра, како се прича. - КУПИО сам кућу у… »
Мештани хртковаца огорчени због "комшије" Шешеља: "Дошао је у наше мирно село и посвађао нас, а сада нам опет копа по старим…
Блиц 20.05.2018
Председник Српске радикалне странке Војислав Шешељ отвориће канцеларију у Хртковцима, а како сазнаје ’’Блиц’’ седиште ће јој бити у кући коју је у том војвођанском месту купио његов син Михаило у Школској улици број 15. То нам… »
Шешељ купио кућу у Хртковцима
Радио 021 20.05.2018
Лидер Српске радикалне странке (СРС) Војислав Шешељ купио је, како наводи "Блиц", кућу у Хртковцима, где је, по пресуди Хашког трибунала, починио злочине против човечности, због којих је осуђен на 10 година затвора. Према… »
Вести дана »

Данас претежно сунчано и топло, увече и током ноћи наоблачење с кишом и локалним пљусковима са грмљавином
Глас Зајечара пре 40 минутајош 20 повезаних

У Токију потписана 3 документа о сарадњи,међу њима споразум о инвестицијама Србија-Јапан
РТВ пре 10 минутајош 15 повезаних

"Чујемо крике људи испод рушевина"! Почела копнена офанзива израелске војске на град Газу, експлозије сваких 100 секунди, Нетањахуов министар слави: "гори!"
Курир пре 1 сатјош 13 повезаних

Инспекција контролише примену уредбе о маржама, извештај за недељу дана
Политика пре 20 минутајош 9 повезаних