Povezane vesti

Šešelj otkrio koliko je iskeširao za kuću u hrtkovcima: Pare sam pozajmio od nekolicine divnih ljudi

Šešelj otkrio koliko je iskeširao za kuću u hrtkovcima: Pare sam pozajmio od nekolicine divnih ljudi

Kurir 20.05.2018
Lider SRS Vojislav Šešelj je otkrio da je veliku kuću u centru Hrtkovaca, a koja se nalazi na oko 300 metara od katoličke Crkve Svetog Klimenta, platio je 40.000 evra. "Prijaviću se na toj adresi, a ta kuća mi je trebala iz više razloga. Prvo… »
“Novosti” otkrivaju Šešelj iz Hrtkovaca "ruši" haški sud

“Novosti” otkrivaju Šešelj iz Hrtkovaca "ruši" haški sud

Večernje novosti 20.05.2018
Lider radikala potvrdio da je kupio kuću u sremskom selu i da će u njoj biti štab za odbranu. Komšije oduševljene zbog mog dolaska. Nekretninu sam platio 40.000, a ne 20.000-30.000 evra, kako se priča. - KUPIO sam kuću u Hrtkovcima zato što mnogo… »
Meštani hrtkovaca ogorčeni zbog "komšije" Šešelja: "Došao je u naše mirno selo i posvađao nas, a sada nam opet kopa po…

Meštani hrtkovaca ogorčeni zbog "komšije" Šešelja: "Došao je u naše mirno selo i posvađao nas, a sada nam opet kopa po…

Blic 20.05.2018
Predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj otvoriće kancelariju u Hrtkovcima, a kako saznaje ’’Blic’’ sedište će joj biti u kući koju je u tom vojvođanskom mestu kupio njegov sin Mihailo u Školskoj ulici broj 15. To nam je… »
Šešelj kupio kuću u Hrtkovcima

Šešelj kupio kuću u Hrtkovcima

Radio 021 20.05.2018
Lider Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj kupio je, kako navodi "Blic", kuću u Hrtkovcima, gde je, po presudi Haškog tribunala, počinio zločine protiv čovečnosti, zbog kojih je osuđen na 10 godina zatvora. Prema pisanju "Blica", lider… »

Vesti dana »