Povezane vesti
Šešelj otkrio koliko je iskeširao za kuću u hrtkovcima: Pare sam pozajmio od nekolicine divnih ljudi
Kurir 20.05.2018
Lider SRS Vojislav Šešelj je otkrio da je veliku kuću u centru Hrtkovaca, a koja se nalazi na oko 300 metara od katoličke Crkve Svetog Klimenta, platio je 40.000 evra. "Prijaviću se na toj adresi, a ta kuća mi je trebala iz više razloga. Prvo, nikad u… »
“Novosti” otkrivaju Šešelj iz Hrtkovaca "ruši" haški sud
Večernje novosti 20.05.2018
Lider radikala potvrdio da je kupio kuću u sremskom selu i da će u njoj biti štab za odbranu. Komšije oduševljene zbog mog dolaska. Nekretninu sam platio 40.000, a ne 20.000-30.000 evra, kako se priča. - KUPIO sam kuću u Hrtkovcima zato što mnogo volim… »
Meštani hrtkovaca ogorčeni zbog "komšije" Šešelja: "Došao je u naše mirno selo i posvađao nas, a sada nam opet kopa po starim…
Blic 20.05.2018
Predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj otvoriće kancelariju u Hrtkovcima, a kako saznaje ’’Blic’’ sedište će joj biti u kući koju je u tom vojvođanskom mestu kupio njegov sin Mihailo u Školskoj ulici broj 15. To nam je potvrdio i rođak… »
Šešelj kupio kuću u Hrtkovcima
Radio 021 20.05.2018
Lider Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj kupio je, kako navodi "Blic", kuću u Hrtkovcima, gde je, po presudi Haškog tribunala, počinio zločine protiv čovečnosti, zbog kojih je osuđen na 10 godina zatvora. Prema pisanju "Blica", lider radikala… »
Vesti dana »
Glavni iranski zvaničnici na molitvi za Hamneija, glasni pozivi na ubistvo Trampa
Danas pre 31 minutajoš 22 povezane
Francuska preživela 'mračne veštine' Paragvajaca, Mbape nastavlja poteru za Mesijem
BBC News pre 1 satjoš 28 povezanih
Jutros u saobraćaju poginulo troje mladih ljudi, MUP apeluje da se pažljivo vozi
Nova pre 10 minutajoš 16 povezanih
Odjek pobede: Košarkaški asovi se oglasili i poručili – Orlići su ponos Srbije!
Hot sport pre 40 minutajoš 23 povezane