Povezane vesti
U 100 ustanova pregledano više od 10 000 građana
Studio B 20.05.2018
Tokom devetog dana akcije besplatnih preventivnih pregleda, koje u cilju prevencije i rane dijagnostike bolesti organizuje Ministarstvo zdravlja, ukupno 10 473 građana je obavilo preventivni pregled u više od 100 zdravstvenih ustanova širom Srbije … »
Preventivni pregledi u više od 100 zdravstvenih ustanova
RTV 20.05.2018
NOVI SAD - U Poliklinici Kliničkog centra Vojvodine realizovana je deveta akcija Ministarstva zdravlja "Otvorena vrata". Građani su danas, besplatno i bez zdravstvene knjižice, imali priliku da prekontrolišu nivo holesterola i triglicerida u krvi, kao i… »
PODSEĆANJE: Danas preventivni pregledi na Limanu IV
Moj Novi Sad 20.05.2018
U više od 100 zdravstvenih ustanova u Srbiji danas se odvija akcija preventivnih pregleda koji ovog puta podrazumevaju dermatološki pregled mladeža, kardiološki pregled i proveru triglicerida i holesterola. Svi zainteresovani građani moći će da urade… »
Vesti dana »
Iran gađao tanker u Ormuskom moreuzu, komanda vojske SAD: gađamo vojne ciljeve u Iranu
Beta pre 22 minutajoš 21 povezana
Sunce i oblaci, a olujno nevreme i grad se očekuje u ovim delovima Srbije: Temperatura pada, a evo šta kažu meteorolozi za avgust
Dnevnik pre 57 minutajoš 18 povezanih
Ko je Stanija Dobrojević? Od Plejbojeve zečice, do rijaliti zvezde i uspešne preduzetnice
Telegraf pre 41 minutajoš 21 povezana
Elektrodistribucija Niš najavila isključenja struje za 21. 07. 2026.
Naissus info pre 17 minutajoš 16 povezanih
"Ne znam kako bih ja reagovao na njenom mestu": Asmin i Maja progovorili o svojoj vezi nakon izlaska iz Elite
Mondo pre 1 satjoš 15 povezanih