Povezane vesti
Sigurna sam da me muž voli! Kija pred svima progovorila o emocijama, a onda je Sloba izdao Lunu koja je pobesnela (video)
Kurir 20.05.2018
Od kada je Sloba Radanović proslavio godišnjicu braka sa suprugom Kijom u hotelu van "Zadruge", on i Luna se svakodnevno svađaju, dok je, s druge strane, Kristina uverena da je muž i dalje voli. Kija je na samom početku emisije otkrila da se oseća… »
"Sigurna sam da me Sloba voli": Kija pred svima progovorila o emocijama, a pevač pokopao Lunu koja je zbog toga pobesnela
Blic 20.05.2018
Od kada je Sloba Radanović proslavio godišnjicu braka sa suprugom Kijom u hotelu van "Zadruge", on i Luna se svakodnevno svađaju, dok je, s druge strane, Kristina uverena da je muž i dalje voli. Sloba Radanović sinoć je, odgovarajući na novinarska… »
Vesti dana »
VIDEO Govor rektora Univerziteta u Beogradu koji je ispraćen aplauzom: „Nemojte da dovodite u pitanje našu podršku studentima“
Nova pre 2 satajoš 42 povezane
Ovo su uhapšeni vlasnici doma za stare u Barajevu: Majka, otac i sin privedeni zbog požara u kojem je nastradalo osam ljudi: Preti im 12 godina robije
Blic pre 14 minutajoš 57 povezanih
Nova ekonomija o slučaju nadstrešnica: Vučićeva bliska saradnica sazivala i vodila sastanke institucija o radovima na železnici
Nova pre 12 satijoš 8 povezanih