Povezane vesti

Nataša Ninković: "Žanka" je moj Oskar (video/foto)

Nataša Ninković: "Žanka" je moj Oskar (video/foto)

Večernje novosti 20.05.2018
Glumica Nataša Ninković u nedelju na svečanom uručenju nagrade "Žanka Stokić" u Narodnom pozorištu. Gluma je moja potreba, strast, prostor spoticanja, spoznaje, slobode i velike ljubavi. KAD kažem Nataša Ninković, to je pre svega, jedan veliki… »
Nataši Ninković uručena nagrada "Žanka Stokić"

Nataši Ninković uručena nagrada "Žanka Stokić"

Radio 021 20.05.2018
Glumici Nataši Ninković u Narodnom pozorištu u Beogradu uručena je nagrada "Žanka Stokić" za izuzetan doprinos srpskoj filmskoj, televizijskoj i pozorišnoj umetnosti. Obrazlažući odluku, predsednica žirija Milena Dravić je rekla da je na sceni… »
Vojin Ćetković poslao pismo za Natašu Ninković: Ona ga zove u ponoć, a razlog će vas nasmejati

Vojin Ćetković poslao pismo za Natašu Ninković: Ona ga zove u ponoć, a razlog će vas nasmejati

Kurir 20.05.2018
Glumici Nataši Ninković danas je u Narodnom pozorištu u Beogradu uručena nagrada "Žanka Stokić" za izuzetan doprinos srpskoj filmskoj, televizijskoj i pozorišnoj umetnosti. Dodeli nije mogao da prisustvuje njen kolega i prijatelj Vojin Ćetković… »
Glumici Nataši Ninković uručena nagrada "Žanka Stokić"

Glumici Nataši Ninković uručena nagrada "Žanka Stokić"

N1 Info 20.05.2018
Glumici Nataši Ninković u Narodnom pozorištu u Beogradu uručena je nagrada "Žanka Stokić" za izuzetan doprinos srpskoj filmskoj, televizijskoj i pozorišnoj umetnosti. Izvor: Tanjug Obrazlažući odluku, predsednica žirija Milena Dravić je rekla… »

Vesti dana »