Povezane vesti
Deo Rotkvarije danas bez vode
Radio 021 21.05.2018
Deo Rotkvarije danas, 22. maja neće imati vode zbog radova. Bez vode će od 8 do 20 časova biti deo Ulice Kraljevića Marka (od Ulice Berislava Berića do Bulevara Jaše Tomića), Ulica Save Ljubojeva, neparna strana Ulice Felegi Tivadara i OŠ "Kosta… »
Deo Rotkvarije u utorak ceo dan bez vode
Moj Novi Sad 21.05.2018
JKP "Vodovod i kanalizacija" javlja... Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži, bez vode će u utorak, 22. maja, od 8 do 20 sati biti deo ulice Кraljevića Marka (od ulice Berislava Berića do Bulevara Jaše Tomića), ulica Save Ljubojeva, neparna… »
Deo Popovice danas dva sata bez vode
Radio 021 21.05.2018
Deo Popovice danas, 21. maja neće imati vode zbog havarije. Bez vode će od 10 do 12 časova biti deo Popovice iznad Mošine vile. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i… »
Deo Popovice bez vode zbog radova
Moj Novi Sad 21.05.2018
Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži, bez vode će danas, 21. maja, od 10 do 12 sati biti deo Popovice iznad Mošine vile. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena… »
Vesti dana »
Studenti medicinskih fakulteta zatražili podršku Srpskog lekarskog društva
Insajder pre 1 satjoš 59 povezanih
Advokat Aleksić: Goran Vesić od 1. novembra nije napuštao Srbiju
Insajder pre 4 satijoš 19 povezanih
„Desila se nadstrešnica zbog koje sam okrenuo leđa Olimpijskom komitetu Srbije, pustili smo zlo u kuću“
Nova pre 1 satjoš 6 povezanih
Američki ministar odbrane uoči sastanka sa Netanjahuom: Pentagon spreman da razmotri sve opcije za Pojas Gaze
Blic pre 37 minutajoš 45 povezanih
Podnet optužni predlog protiv troje osumnjičenih za napad na studente FDU
Vreme pre 5 satijoš 19 povezanih