Повезане вести

Стефановић: Снаге безбедности прва категорија која ће по повољнијим условима куповати станове

Стефановић: Снаге безбедности прва категорија која ће по повољнијим условима куповати станове

Вечерње новости 21.05.2018
"Мислим да је цена (квадрата за станове) прихватљива. Трудићемо се наравно да кроз јавни позив и обезбеђење повољних банкарских услова омогућимо да то не буде превелико оптерећење за њих и њихове пордице", рекао је… »
"Баш ме брига шта ће који амбасадор да ми каже"

"Баш ме брига шта ће који амбасадор да ми каже"

Мондо 21.05.2018
Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић и шеф посланика Двери Бошко Обрадовић полемисали су данас о "српским снагама безбедности" и ко слуша амбасадоре у Србији. Фото: Тањуг/Сава Радовановић Током расправе у парламенту о… »
Стефановић: Биће довољно станова за припаднике система безбедности

Стефановић: Биће довољно станова за припаднике система безбедности

Политика 21.05.2018
Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић изјавио је данас да ће Влада Србије расписати јавни позив и одабрати најповољнију банку за кредитирање станова по субвенционисам ценама за припаднике снага безбедности. „Ми ћемо… »
Обрадовић: Зашто Влада избегава да напише “српских снага безбедности”

Обрадовић: Зашто Влада избегава да напише “српских снага безбедности”

Данас 21.05.2018
Скупштина Србије почела расправу о 600 амандмана на Закон о јевтиним становима за снаге безбедности “Градиће се довољно за све и сви припаданици снага безбедности који конкуришу добиће стан по прихватљивих 500 евра по квадрату… »
Полицајци и војници ће први моћи да конкуришу за јефтине државне станове

Полицајци и војници ће први моћи да конкуришу за јефтине државне станове

Радио 021 21.05.2018
Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић каже да је због специфичности посла војника и полицајаца одлучено да су они први који добијају повољне станове. Он је током расправе у парламенту рекао да ће, када тај пројекат… »
Посланици о изградњи станова, поднето 600 амандмана

Посланици о изградњи станова, поднето 600 амандмана

Н1 Инфо 21.05.2018
Посланици Скупштине Србије почели су разматрање у појединостима Предлога закона о посебним условима за реализацију пројекта изградње станова за припаднике снага безбедности, који предвиђа да их се у првој фази изгради 1578 у… »
Данас радно у скупштини: Почела расправа о амандманима на Предлог закона о изградњи јефтиних станова

Данас радно у скупштини: Почела расправа о амандманима на Предлог закона о изградњи јефтиних станова

Курир 21.05.2018
БЕОГРАД - Скупштина је почела данас расправу о амандманима на Предлог закона о посебним условима за изградњу станова у неколико градова Србије за припаднике снага безбедности. На тај предлог закона поднето је 619 амандмана… »
Више од 600 амандмана на закон о јефтиним становима

Више од 600 амандмана на закон о јефтиним становима

РТВ 21.05.2018
БЕОГРАД - Скупштина Србије почела је данас расправу о амандманима на Предлог закона о посебним условима за изградњу станова у више градова за припаднике снага безбедности. На тај Предлог закона поднето је 619 амандмана, од којих… »

Вести дана »