Povezane vesti
Težak oproštaj od "Nou Kampa": Inijesta sedeo sam na centru terena i tri sata posle utakmice
Večernje novosti 21.05.2018
Nije bilo lako legendarnom vezisti da napusti stadion, posle više od 350 utakmica koje je od 2000. godine odigrao u dresu Barselone. Andres Inijesta odigrao je u nedelju poslednju utakmicu u dresu Barselone na "Kamp Nou". Iako se utakmica između… »
Teško mu pao oproštaj: Inijesta do kasnih sati, usamljen sedeo u pomračini ‘Nou Kampa’ (foto)
Hot sport 21.05.2018
Legendarni vezista Barselone, Andreas Inijesta, u nedelju je odigrao poslednju utakmicu za katalonski klub u kojem je proveo čitavu karijeru. Inijesta je vrlo emotivno podneo oproštaj od navijača i stadiona na kojem je od svog debija 2000. godine… »
Slika dana: Inijesta sam na terenu u pola dva ujutro
Vesti online 21.05.2018
Jedan od najboljih fudbalera uz istoriji Barselone Andres Inijesta oprostio se sinoć od dresa Katalonaca na utakmici protiv Sosijedada 1:0, a potom je do pola dva ujutro sam ostao na terenu "Kamp noua" gde je proveo više od pola života. Inijesta… »
Slika sve govori - Inijesta: Barselona će zauvek biti u mom srcu
Sportski žurnal 21.05.2018
Inijesta je osvojio devet titula šampiona Španije, četiri Lige šampiona, tri svetska klupska prvenstva i šest trofeja Kupa kralja. Legendarni fudbaler Barselone Andres Inijesta rekao je da će mu taj klub zauvek biti u srcu, nakon što je odigrao… »
Suze za kraj: Kamp Nou se oprostio od Inijeste (video)
Hot sport 21.05.2018
Barselona je sinoć odigrala poslednji meč u sezoni i pobedila je Real Sosijedad 1:0 golom Felipea Kutinja. Ipak, utakmica je sinoć bila u drugom planu. Glavni junak je bio Andres Inijesta. Legendarni vezista definitivno se oprostio od dresa katalonskog… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Kolona kreće ka Rektoratu u Novom Sadu, masa skandira „Ne damo studente“, „Gotov je“ i „Ostavke, pa robija“
Nova pre 31 minutajoš 30 povezanih
Od ruskog napada poginule četiri osobe, ukrajinski dronovi zapalili ruska skladišta goriva
Beta pre 49 minutajoš 22 povezane