Повезане вести
Тежак опроштај од "Ноу Кампа": Инијеста седео сам на центру терена и три сата после утакмице
Вечерње новости 21.05.2018
Није било лако легендарном везисти да напусти стадион, после више од 350 утакмица које је од 2000. године одиграо у дресу Барселоне. Андрес Инијеста одиграо је у недељу последњу утакмицу у дресу Барселоне на "Камп Ноу". Иако се… »
Тешко му пао опроштај: Инијеста до касних сати, усамљен седео у помрачини ‘Ноу Кампа’ (фото)
Хот спорт 21.05.2018
Легендарни везиста Барселоне, Андреас Инијеста, у недељу је одиграо последњу утакмицу за каталонски клуб у којем је провео читаву каријеру. Инијеста је врло емотивно поднео опроштај од навијача и стадиона на којем је од свог… »
Слика дана: Инијеста сам на терену у пола два ујутро
Вести онлине 21.05.2018
Један од најбољих фудбалера уз историји Барселоне Андрес Инијеста опростио се синоћ од дреса Каталонаца на утакмици против Сосиједада 1:0, а потом је до пола два ујутро сам остао на терену "Камп ноуа" где је провео више од пола… »
Слика све говори - Инијеста: Барселона ће заувек бити у мом срцу
Спортски журнал 21.05.2018
Инијеста је освојио девет титула шампиона Шпаније, четири Лиге шампиона, три светска клупска првенства и шест трофеја Купа краља. Легендарни фудбалер Барселоне Андрес Инијеста рекао је да ће му тај клуб заувек бити у срцу, након… »
Сузе за крај: Камп Ноу се опростио од Инијесте (видео)
Хот спорт 21.05.2018
Барселона је синоћ одиграла последњи меч у сезони и победила је Реал Сосиједад 1:0 голом Фелипеа Кутиња. Ипак, утакмица је синоћ била у другом плану. Главни јунак је био Андрес Инијеста. Легендарни везиста дефинитивно се… »
Вести дана »
Ђедовић Хандановић: Амерички партнери нису дозволили НИС-у наставак активности
РТВ пре 25 минутајош 59 повезаних
Дијана Хрка поново примљена у болницу, огласила се здравствена установа
Блиц пре 1 сатјош 24 повезане
Дијана Хрка ушла у 14. дан штрајка: Њено стање стабилно и непромењено
Недељник пре 5 сатијош 9 повезаних
Временска прогноза: Сутра до 23 степена, следеће недеље хладније са кишом
Бета пре 2 сатајош 26 повезаних