Povezane vesti
Dimitrov: Najprikladniji predlog "Republika Ilindenska Makedonija"
RTS 21.05.2018
Ministar inostranih poslova Makedonije Nikola Dimitrov izjavio je da nema prihvatljivijeg predloga za rešavanje problema imena Makedonije od Republika Ilindenska Makedonija. "Ne vidim, u ovom trenutku, bilo koji prikladniji predlog oko koga bi se… »
"Ako će to pomoći Makedoniji, odmah ću podneti ostavku"
Vesti online 21.05.2018
Makedonski ministar spoljnih poslova Nikola Dimitrov izjavio je da će podneti ostavku ukoliko će to pomoći Makedoniji u procesu pregovora o rešavanju dugotrajnog spora oko imena sa Grčkom. - Ja ću odmah podneti ostavku ako mislim da će to pomoći… »
Dimitrov: Odmah dajem ostavku ako bi to pomoglo Makedoniji
Kurir 21.05.2018
Makedonski ministar spoljnih poslova Nikola Dimitrov izjavio je danas da će se smatrati odgovornim ako ne uspe proces pregovora o rešavanju dugotrajnog spora oko imena sa Grčkom. "Ja ću odmah podneti ostavku ako mislim da će to pomoći Makedoniji i… »
Dimitrov: Odmah dajem ostavku ako bi to pomoglo Makedoniji
Slobodna Evropa 21.05.2018
Makedonski ministar vanjskih poslova Nikola Dimitrov na pitanje da li „vidi svoju odgovornost ako ne uspije proces pregovora o rješavanju dugotrajnog spora oko imena”, rekao je za TV1 da će se smatrati odgovornim ako ne uspiju pregovori s Grčkom… »
Vesti dana »
BLOG: Nastavak protesta u Srbiji – srednjoškolci u šetnji u Beogradu, stigla podrška i s Islanda i Zanzibara
N1 Info pre 10 minutajoš 12 povezanih
RHMZ objavio najavu za celu nedelju: Od sutra na snazi žuti meteoalarm
Nova pre 1 satjoš 16 povezanih
Katarina Petrović: Studenti traže vladavinu prava, a zaposleni u MUP zato i postoje
Beta pre 2 satajoš 5 povezanih
Slučaj nadstrešnica: Tužilaštvo pokrenulo istragu o mogućoj korupciji
Danas pre 27 minutajoš 1 povezana
U Novom Sadu i drugim gradovima više ne možete platiti struju na šalterima EPS-a
Radio 021 pre 2 satajoš 12 povezanih