Povezane vesti

Šešelj: Otvaram kancelariju u Hrtkovcima

Šešelj: Otvaram kancelariju u Hrtkovcima

Slobodna Evropa 21.05.2018
Haški osuđenik i predsednik opozicione Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj izjavio je danas da je kupio kuću u Hrtkovcima, selu u opštini Ruma. U tom mestu je prema pravosnažnoj presudi Haškom suda 1992. godine počinio ratni zločin… »
Šešelj otkrio zašto je kupio kuću u Hrtkovcima: Sve ću ih izvoditi na svedočenje!

Šešelj otkrio zašto je kupio kuću u Hrtkovcima: Sve ću ih izvoditi na svedočenje!

Telegraf 21.05.2018
Šešelj je najavio da će u Hagu izvesti po jednog svedoka "bukvalno iz svake kuće" u Hrtkovcima, kako Srbe koji su se u to mesto doselili iz Hrvatske tako i Hrvate koji sad tu žive Povezane vesti Najnovije iz kategorije Vesti. Predsednik Srpske… »
Šešelj o kupovini kuće u Hrtkovcima: Idem tamo gde me vole (video)

Šešelj o kupovini kuće u Hrtkovcima: Idem tamo gde me vole (video)

Srbija danas 21.05.2018
Lider radikala spreman za rušenje optužnice. Predsjednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj izjavio je danas da je u Hrtkovcima kupio kuću "za odmor, rad i pisanje", dodajući da će u njoj biti smještene prostorije Mjesnog odbora SRS, kao i… »
Šešelj: Kupio sam kuću u Hrtkovcima, idem tamo gde me ljudi vole

Šešelj: Kupio sam kuću u Hrtkovcima, idem tamo gde me ljudi vole

Beta video 21.05.2018
BEOGRAD - ``To je lep kraj, idem tamo gde me ljudi vole, gde me svako zna. Narod me je sa oduševljenjem dočekao, a televizije koje su slale ekipe u Hrtkovce da snime neku negativnu reakciju imale su tešku muku da to i urade``, kazao je lider radikala… »
Šešelj: U Hrtkovcima spremam obranu pred Haškim tribunalom

Šešelj: U Hrtkovcima spremam obranu pred Haškim tribunalom

Beta video 21.05.2018
BEOGRAD - Predsednik Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj je novinarima u Skupštini Srbije rekao da mu kuća u Hrtkovcima treba za odmor, rad i pisanje kao i da će u njoj biti smeštene prostorije mesnog odbora Srpske radikalne stranke ali i… »

Vesti dana »