Повезане вести
Шешељ: Отварам канцеларију у Хртковцима
Слободна Европа 21.05.2018
Хашки осуђеник и председник опозиционе Српске радикалне странке (СРС) Војислав Шешељ изјавио је данас да је купио кућу у Хртковцима, селу у општини Рума. У том месту је према правоснажној пресуди Хашком суда 1992. године починио… »
Шешељ открио зашто је купио кућу у Хртковцима: Све ћу их изводити на сведочење!
Телеграф 21.05.2018
Шешељ је најавио да ће у Хагу извести по једног сведока "буквално из сваке куће" у Хртковцима, како Србе који су се у то место доселили из Хрватске тако и Хрвате који сад ту живе Повезане вести Најновије из категорије Вести… »
Шешељ о куповини куће у Хртковцима: Идем тамо где ме воле (видео)
Србија данас 21.05.2018
Лидер радикала спреман за рушење оптужнице. Предсједник Српске радикалне странке Војислав Шешељ изјавио је данас да је у Хртковцима купио кућу "за одмор, рад и писање", додајући да ће у њој бити смјештене просторије Мјесног… »
Шешељ: У Хртковцима спремам обрану пред Хашким трибуналом
Бета видео 21.05.2018
БЕОГРАД - Председник Српске радикалне странке (СРС) Војислав Шешељ је новинарима у Скупштини Србије рекао да му кућа у Хртковцима треба за одмор, рад и писање као и да ће у њој бити смештене просторије месног одбора Српске… »
Шешељ: Купио сам кућу у Хртковцима, идем тамо где ме људи воле
Бета видео 21.05.2018
БЕОГРАД - ``То је леп крај, идем тамо где ме људи воле, где ме свако зна. Народ ме је са одушевљењем дочекао, а телевизије које су слале екипе у Хртковце да сниме неку негативну реакцију имале су тешку муку да то и ураде``… »
Вести дана »

Жандармерија потиснула демонстранте испред просторија СНС: Разишле се групе грађана и присталица напредњака на Новом Београду:(фото/видео)
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана

Научници забринути! Наса најавила убрзавање плана за изградњу нуклеарног реактора на Месецу до 2030. године
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана

Просечна цена половних аутомобила старости до 20 година у јуну 12.047 евра: Ово су најтраженији модели
Блиц пре 22 минутајош 1 повезана