Повезане вести

Вучић почасни доктор Универзитета у Бакуу

Политика 22.05.2018
Председник Србије најавио брзо укидање виза за држављане Азербејџана у циљу подизања укупне сарадње две земље. Према извештајима агенција Председнику Србије Александру Вучићу уручен је на Универзитету у Бакуу почасни… »
Какав поклон за Вучича (фото)

Какав поклон за Вучича (фото)

Мондо 22.05.2018
Председник Србије борави у Бакуу, главном граду Азербејџана. Топао дочек употпунио је и један поклон. Фото: Тањуг/Драган Кујунжић Азербејџан је познат по квалитетним ћилимима, а Вучић је данас добио један посебан - са својим… »
Вучић у Азербејџану: За мене кажу да сам "таф гај", али умало сам заплакао

Вучић у Азербејџану: За мене кажу да сам "таф гај", али умало сам заплакао

Пресс 22.05.2018
Председник Србије Александар Вучић наставио је данас посету Азербеџану полагањем венца у Бакуу на споменик лидеру нације Хејдару Алијеву, састанком са парламентарцима, али и посетом Азербејџанском универзитету за језике, где… »
Учвршћено пријатељство са Азербејџаном, нове инвестиције у Србију

Учвршћено пријатељство са Азербејџаном, нове инвестиције у Србију

РТВ 22.05.2018
БАКУ - Посета Азербејџану је учврстила наше политичко пријатељство и отворила по први пут стварну перспективу економске сарадње и улагања у нашу земљу, изјавио је данас председник Србије Александар Вучић, сумирајући… »
Вучићу додељен почасни докторат Универзитета у Бакуу

Вучићу додељен почасни докторат Универзитета у Бакуу

Данас 22.05.2018
Председнику Србије додељен је данас почасни докторат Универзитета у Бакуу, након што је отворио Центар за српски језик и културу при том азербејџанском универзитету. „Хвала за велику част коју сте учинили, мени лично и Србији… »
Вучић почасни доктор у Бакуу

Вучић почасни доктор у Бакуу

Мондо 22.05.2018
Председник Србије Александар Вучић наставио је данас посету Азербејџану полагањем венца у Бакуу на споменик лидеру нације Хејдару Алијеву. Вучићу уручен и почасни докторат. Хејдар Алијев је отац актуелног председника Илхама… »

Дневник 22.05.2018
БАКУ: Председнику Србије Александру Вучићу уручен је данас на Универзитету у Бакуу почасни докторат, након што је српски председник отворио Центар за српски језик и културу, установљен у оквиру тог Универзитета. Председник… »
Вучић примио почасни докторат у Азербејџану

Вучић примио почасни докторат у Азербејџану

Н1 Инфо 22.05.2018
Председник Србије Александар Вучић примио је другог дана званичне посете Азербејџану, почасни докторат Азербејџанског универзитета за језике у Бакуу и у тој установи отворио Центар за српски језик и културу. Поздрављајући… »
Вучић отворио центар српске културе у Азербејџану, примио почасни докторат

Вучић отворио центар српске културе у Азербејџану, примио почасни докторат

Нови магазин 22.05.2018
Председник Србије Александар Вучић примио је данас, другог дана званичне посете Азербејџану, почасни докторат на Азербејџанског универзитета за језике у Бакуу и у тој установи отворио Центар за српски језик и културу… »
Отворен Центар за српски језик У Бакуу: Председнику Вучићу уручен почасни докторат, студентима поручио да им знање нико не…

Отворен Центар за српски језик У Бакуу: Председнику Вучићу уручен почасни докторат, студентима поручио да им знање нико не…

Курир 22.05.2018
БАКУ- У Бакуу је данас отворен Центар за српски језик и културу на Азербејџанском универзитету за језике, а председнику Србије Александру Вучићу је уручен почасни докторат. Вучића је дочекао декан универзитета Камал Абдулаје… »
Вучић: Ускоро укидање виза за грађане Азербејџана

Вучић: Ускоро укидање виза за грађане Азербејџана

РТС 22.05.2018
Председник Србије Александар Вучић састао се у Бакуу са председником азербејџанског парламента Октајем Асадовим и најавио веома брзо укидање виза за држављане Азербејџана као део стварања услова за подизање укупне сарадње… »
Вучић положио венац на споменик Хејдару Алијеву

Вучић положио венац на споменик Хејдару Алијеву

РТС 22.05.2018
Председник Србије Александар Вучић наставио је посету Азербеџану полагањем венца у Бакуу на споменик лидеру нације Хејдару Алијеву. Хејдар Алијев је отац актуелног председника Илхама Алијева. Након тога предсеник Србије положио… »
Вучић наставља посету Азербејџану: У Бакуу се отвара Центар за српски језик и културу а српски председник ће добити ласкаву…

Вучић наставља посету Азербејџану: У Бакуу се отвара Центар за српски језик и културу а српски председник ће добити ласкаву…

Курир 22.05.2018
Председник Србије Александар Вучић данас наставља посету Азербејџану сусретом са председником парламента те земље, разговорима са привредницима, а присуствоваће и отварању Центра за српски језик и културу када ће му бити… »

Вести дана »