Povezane vesti

Zavodnik sa Farme ušao u Zadrugu: Čim je kročio u kuću, krenuo je na Anu i Kiju (foto)

Zavodnik sa Farme ušao u Zadrugu: Čim je kročio u kuću, krenuo je na Anu i Kiju (foto)

Telegraf 22.05.2018
Zadrugarke su se trudile da ga ignorišu, kako ne bi pale zadatak Povezane vesti Najnovije iz kategorije Jetset. U " Zadrugu" je ušao i Aca Živanović, zvezda "Farme" 6 i nekadašnji dečko Tamare Đurić. Mladi pevač odmah je krenuo u pravcu Ane… »
Kija i Sloba nisu skidali osmeh sa lica dok su ćaskali, Luna bila na korak od njih i evo kako je reagovala! (video)

Kija i Sloba nisu skidali osmeh sa lica dok su ćaskali, Luna bila na korak od njih i evo kako je reagovala! (video)

Telegraf 22.05.2018
Kristina i Sloba šalili se na račun života nakon izlaska iz Zadruge, a sve vreme su se zadovoljno smeškali Povezane vesti Najnovije iz kategorije Jetset. Sudeći po svakodnevnim situacijama, otkako je raskinuo sa Lunom, Sloba kao da je postao bliži… »
Nije se odvajao od nje: Aca Živanović nakon boravka u Zadruzi progovorio o odnosu sa Anom Korać (video)

Nije se odvajao od nje: Aca Živanović nakon boravka u Zadruzi progovorio o odnosu sa Anom Korać (video)

Telegraf 22.05.2018
- Simpatije postoje i sa njene, a i sa moje strane, pa videćemo kad izađe iz ''Zadruge'' šta će biti, ne bih da pričam unapred - rekao je Živanović Povezane vesti Najnovije iz kategorije Jetset. Aca Živanović juče, 21. maja, ušao u "Zadrugu"… »
Tupadžija, ne zna dve normalno da progovori! Cakana žestoko isprozivala Gagija i Anabelu, a Lunu nazvala blogerkom sa…

Tupadžija, ne zna dve normalno da progovori! Cakana žestoko isprozivala Gagija i Anabelu, a Lunu nazvala blogerkom sa…

Telegraf 22.05.2018
Cakana je žestoko odgovorila na prozivke po društvenim mrežama nakon što je u Zadruzi osudila Luninu vezu sa oženjenim čovekom Povezane vesti Najnovije iz kategorije Jetset. Dragica Radosavljević Cakana je nedavno privukla veliku medijsku pažnju… »
Luna se osamila sa Banetom na bazenu dok Sloba nije gledao, evo o čemu su pričali! (video)

Luna se osamila sa Banetom na bazenu dok Sloba nije gledao, evo o čemu su pričali! (video)

Telegraf 22.05.2018
Dok je Radanović bio u Beloj kući, Luna se sa Banetom zezala na dušeku u bazenu Povezane vesti Najnovije iz kategorije Jetset. Luna Đogani pre nekoliko dana definitivno je stavila tačku na vezu sa Slobodanom Radanovićem, koji je sa Lunom u… »
U njemu je sve umrlo, prošlo je sve! Luna očajna, žalila se kako Sloba celu noć naručuje pesme za Kiju, nazvala ga…

U njemu je sve umrlo, prošlo je sve! Luna očajna, žalila se kako Sloba celu noć naručuje pesme za Kiju, nazvala ga…

Telegraf 22.05.2018
- Sve to ne menja činjenicu da me boli sve ovo, u njemu je sve umrlo, prošlo je sve! Ja sam očajna - rekla je Luna Povezane vesti Najnovije iz kategorije Jetset. Luna Đogani je pred zoru sedela na pragu Bele kuće sa Snežanom Mišković Viktorijom i… »

Vesti dana »