Povezane vesti

Dve godine od smrti Bate Živojinovića: Porodica dala pomen glumačkoj legendi (kurir TV)

Dve godine od smrti Bate Živojinovića: Porodica dala pomen glumačkoj legendi (kurir TV)

Kurir 22.05.2018
Porodica Bate Živojinovića danas je dala dvogodišnji pomen na Novom groblju u Aleji velikana gde je sahranjen. 1 / 32 Foto: Marina Lopičić Dve godine od odlaska legende obeležile su supruga Lula, unuka Dina i nekoliko porodičnih prijatelja. Koliko… »
Nije ni sanjao da će ga ceo svet upamtiti kao batu: Evo kako je legendarni Velimir Živojinović dobio nadimak (video)

Nije ni sanjao da će ga ceo svet upamtiti kao batu: Evo kako je legendarni Velimir Živojinović dobio nadimak (video)

Kurir 22.05.2018
Legenda srpskog glumišta Velimir Bata Živojinović preminuo je na današnji dan pre dve godine. Jedan od najvećih i najpopularnijih posleratnih jugoslovenskih i srpskih glumaca rođen je u Koraćici pod Kosmajem 5. juna 1933. godina kao treće… »
Lula Živojinović: Moj Bata je i dalje tu uz mene!

Lula Živojinović: Moj Bata je i dalje tu uz mene!

Kurir 22.05.2018
Teško je ići bez njega, dan po dan, iako ga osećam u svakom trenutku, u svakom detalju, kaže supruga velikog Velimira Živojinovića. Na današnji dan pre dve godine otišao je legendarni Velimir Bata Živojinović, neponovljivi Valter, jedan od… »

Vesti dana »