Povezane vesti
Zašto se mi nismo ljubili? Srđan zatekao pevačicu pitanjem, a Jovana ga ovako izvukla i nasmejala sve! (video)
Kurir 22.05.2018
Bojana Simeron i Ida Preister iz grupe "Lollobrigida" gostovale su kod Jovane Joksimović i Srđana Predojevića u emisiji. Na samom početku, sa voditeljima se pozdravila poljupcem jedna članica grupe, dok je druga prižila ruku, a Srđan je… »
Šok u "Jutarnjem": Srđan upitao pevačicu "Zašto se mi nismo ljubili", a Jovana pokušala da ga opravda
Blic 22.05.2018
Srđan Predojević ovog jutra iznenadio je sve gledaoce kada je pevačicu uživo upitao "Zašto se mi nismo ljubili", a onda se obratila Jovana a njene reči su još više zatekle publiku. Naime, u "Jutarnjem programu" su gostovale članice grupe… »
Vesti dana »
Još jedan pokušaj obmane lažnim podacima! Tvrde da su protesti bili na 40.000 kvadrata, a cela Slavija ima 8.000!
Kurir pre 24 satajoš 73 povezane
„Pitanje podrške studentima je pitanje patriotizma“: Zdravstveni radnici sa građanima i poljoprivrednicima u Beogradu i Nišu
Danas pre 4 satijoš 9 povezanih
Nova dokumentacija na sajtu Vlade potvrđuje: Starting je bio odgovoran za renoviranje stanice
Pravda pre 5 satijoš 2 povezane
Svetla i petnaest minuta tišine na velikom studentskom protestu u Beogradu
BBC News pre 2 satajoš 24 povezane