Povezane vesti
Zašto se mi nismo ljubili? Srđan zatekao pevačicu pitanjem, a Jovana ga ovako izvukla i nasmejala sve! (video)
Kurir 22.05.2018
Bojana Simeron i Ida Preister iz grupe "Lollobrigida" gostovale su kod Jovane Joksimović i Srđana Predojevića u emisiji. Na samom početku, sa voditeljima se pozdravila poljupcem jedna članica grupe, dok je druga prižila ruku, a Srđan je prokomentarisao… »
Šok u "Jutarnjem": Srđan upitao pevačicu "Zašto se mi nismo ljubili", a Jovana pokušala da ga opravda
Blic 22.05.2018
Srđan Predojević ovog jutra iznenadio je sve gledaoce kada je pevačicu uživo upitao "Zašto se mi nismo ljubili", a onda se obratila Jovana a njene reči su još više zatekle publiku. Naime, u "Jutarnjem programu" su gostovale članice grupe "Lollobrigida"… »
Vesti dana »
Poznati Hrvat javno podržao "Lavinu": Poslao im snažnu poruku pred finale Evrovizije 2026 (foto)
Kurir pre 2 satajoš 25 povezanih
Blagojević: Ne držimo sve u našim rukama, ali se ne predajemo u trci za drugo mesto
RTV pre 26 minutajoš 31 povezana
Stravična oluja pogodila jug Srbije: Počeo da tutnji i grad, olujni vetar prekinuo internet i kablovsku televiziju u nekim delovima grada (foto/video)
Kurir pre 24 minutajoš 21 povezana
Ekološki ustanak traži da se obrati Dačić zbog hapšenja šefa beogradske policije
Serbian News Media pre 14 minutajoš 14 povezanih
Dok je Sloba Vasić na ispiranju, njegova žena besna ispred VMA: Samo ovo izgovara: Šest godina ga molim...
Kurir pre 24 minutajoš 15 povezanih