Повезане вести
Ми смо све испунили, а Приштина није најважније: Ђурић са послаником Бундестага о проблемима Срба са Косова
Телеграф 22.05.2018
- Београд је опредељен за решавање свих несугласица са Приштином - рекао је Ђурић Повезане вести Најновије из категорије Вести. Директор Канцеларије за Косово и Метохију Марко Ђурић данас је посланика немачког Бундестага и… »
Вучић оштро одговорио на провокације страних медија: Политику Србије неће мењати жеља неког политичара, ми знамо свој пут…
Телеграф 22.05.2018
- Спољна политика Србије се неће мењати и ко год жели да је мења, мора да промени мене и већину у Скупштини - рекао је председник Вучић Повезане вести Најновије из категорије Вести. Председник Србије Александар Вучић, који… »
Вучић: Нема страха да ће доћи до промена спољне политике Србије
Бета видео 22.05.2018
БАКУ - ``Нема страха да ће доћи до промена спољне политике Србије. Ко хоће да је промени мора прво да промени мене и већину у скупштини``, рекао је председник Србије Александар Вучич новинарима упитан да прокоментарише изјаву… »
Вучић о изјави Вулина: Србија неће мењати крус по жељи једног политичара
Бета видео 22.05.2018
БАКУ - Председник Србије Александар Вучич изјавио је данас да Србија остаје на европском путу уз уважавање Русије и Кине и да се њена спољна политика неће мењати жељом било ког политичара. ЦХ1 Бета МОД… »
Вучић о Вулину: Нећемо мењати курс по жељама политичара
Слободна Европа 22.05.2018
Председник Србије Александар Вучич изјавио је да Србија остаје на европском путу уз уважавање Русије и Кине и да се њена спољна политика неће мењати жељом било ког политичара, преноси Бета. "Нема страха да ће доћи до промена… »
Рампа за војску Косова! Међународна заједница послала упозорење Приштини, нема одлуке без српског гласа
Телеграф 22.05.2018
Међународна заједница је таквог става јер Приштина жели да већ сада започне трансформацију КБС Повезане вести Најновије из категорије Вести. Међународна заједница упозорила је Приштину да из процеса одлучивања о трансформацији… »
Изабрани српски адвокати за поступање у Суду за злочине ОВК
Телеграф 22.05.2018
Још увек није познато када ће почети њихов мандат Повезане вести Најновије из категорије Вести. У раду Суда за злочине бивше ОВК у својству бранилаца и заступника, учествоваће тридесетак адвоката из Србије који ће бити… »
Изабрани српски адвокати за поступање у Суду за злочине ОВК
Србија данас 22.05.2018
Да ли ће се приликом заступања водити рачуна да, на пример, адвокат из Србије заступа жртве или ће то суд одређивати по утврђеном механизму - још се не зна. У раду Суда за злочине бивше ОВК у својству бранилаца и заступника… »
Вести дана »
Временска прогноза: Сутра до 23 степена, следеће недеље хладније са кишом
Бета пре 4 сатијош 27 повезаних
Србија преокренула на крилима Костова и Цветковића, против Хрвата за прво место
Телеграф пре 8 минутајош 26 повезаних