Povezane vesti
Potvrda o produženju važnosti tablica ne važi u Mađarskoj
Moj Novi Sad 22.05.2018
Pojedini vozači koji su išli za Mađarsku, žale se da su vraćeni sa granice iako su imali potvrdu da im je važnost saobraćajne dozvole i tablica produžena, a neki kažu da su im čak skinute tablice. Sličnih problema bilo je i na crnogorskoj granici, a šta… »
Potvrda o produženju važnosti tablica, za sada, ne važi u Mađarskoj
Subotica.com 22.05.2018
Pojedini vozači koji su išli za Mađarsku, žale se da su vraćeni sa granice iako su imali potvrdu da im je važnost saobraćajne dozvole i tablica produžena, a neki kažu da su im čak skinute tablice. Sličnih problema bilo je i na crnogorskoj granici, a šta… »
Vraćaju Srbe sa granice i skidaju im tablice: Mađarska ne priznaje Potvrdu o produženom važenju registracije
Telegraf 22.05.2018
Sličnih problema bilo je i na crnogorskoj granici Povezane vesti Najnovije iz kategorije Vesti. Pojedini vozači koji su išli za Mađarsku, žale se da su vraćeni sa granice iako su imali potvrdu da im je važnost saobraćajne dozvole i tablica produžena, a… »
Vesti dana »
Peskov: Za sada nema govora o sastanku Putina i Trampa do kraja godine
NIN pre 1 satjoš 25 povezanih
Anđa u suzama postaje svoja na svome: Mislila sam umreću, a neću doživeti ovo! Muž mi je umro, deca u inostranstvu, napokon ću da legalizujem kuću
Kurir pre 20 minutajoš 19 povezanih
Dvostruko ubistvo u Nikšiću, u stanu pronađena tela žene i muškarca
N1 Info pre 46 minutajoš 17 povezanih