Povezane vesti
Plašim se kako će se ovo završiti! Nadeždina najbolja drugarica očajna posle skandala sa Mikijem (video)
Press 22.05.2018
- Kada sam videla da ju je Miki odgurnuo i pljunuo bila sam u strahu kako će reagovati. Ali vidim da je prvi put pokazala zube - rekla je Nadeždina najbola drugarica. Najbolja drugarica Nadežde Biljić za Telegraf otkriva kroz kakve je sve traume… »
Nadeždina najbolja drugarica očajna: Plašim se kako će se ova situacija sa Mikijem odraziti na njenu psihu! (video)
Kurir 22.05.2018
Nadežda Biljić se posvađala sa verenikom Mikijem Đuričićem, a sada je njena najbolja drugarica otkrila kroz kakve je traume pevačica prošla sa bivšim dečkom. Onaje zabrinuta za njeno psihičko stanje jer zna kroz šta je prošla tokom prethodne… »
Vesti dana »
Vlada Srbije u subotu odlučuje o proglašenju dana žalosti zbog tragedije na Cetinju
In medija pre 1 satjoš 36 povezanih
Đoković saznao potencijalnog rivala - nepoznanica koja osvaja teniski svet
B92 pre 1 satjoš 27 povezanih
Povratak devedesetih: "Novosti" targetiraju studente zbog hrvatskog državljanstva
Radio 021 pre 34 minutajoš 9 povezanih
"Moj muž je pukom srećom izbegao smrt u toj kafani!" Tanja sa Cetinja za Kurir o masakru: Otišao je iz lokala kada je video da se... Spasao se (foto)
Kurir pre 16 minutajoš 25 povezanih
Vučević: Drugog polugodišta će biti, ko ne želi da predaje neće više ni raditi u prosveti
RTS pre 53 minutajoš 18 povezanih