Повезане вести

Ујак обљубио сестричину (9), па се правдао бизарним изговорима: Она ме је приморала! Мислио сам да није невина све док нисам…

Ујак обљубио сестричину (9), па се правдао бизарним изговорима: Она ме је приморала! Мислио сам да није невина све док нисам…

Телеграф 22.05.2018
Монструм је први сексуални однос са девојчицом имао када јеимала само девет година Повезане вести Најновије из категорије Вести. Бранислав З. (22) из дољевачког села Малошишта у Нишу правоснажно је осуђен на осам година затвора… »
Ријечки матуранти славили усташе

Ријечки матуранти славили усташе

Вечерње новости 22.05.2018
Крај средњошколског школовања ученика у Хрватској обележили низом различитих инцидената. ЗАГРЕБ ОД СТАЛНОГ ДОПИСНИКА Ријечки матуранти на Споменику ослобођења на Делти, симболу Ријеке, исписали су "За дом спремни" и нацртали… »
Јавила нам се Милица која је пререзала вене у београдском парку: Силовали су је, а кога год је позвала те кобне ноћи, није се…

Јавила нам се Милица која је пререзала вене у београдском парку: Силовали су је, а кога год је позвала те кобне ноћи, није се…

Телеграф 22.05.2018
"Имала сам 16 година када сам била нападнута у прометној Крушевачкој улици. Била је ноћ, али сви су прозори на зградама зјапили отворени. Нико није стао, нити изашао да ми помогне. То је за мене био крај детињства, а почетак… »
Матуранти у Хрватској славили уз усташки поздрав, димне бомбе и "цајке"

Матуранти у Хрватској славили уз усташки поздрав, димне бомбе и "цајке"

РТС 22.05.2018
Десетине хиљада матураната широм Хрватске обележиле су последњи дан школе уз бакље, димне бомбе, усташки поздрав, али и "цајке", како Хрвати називају популарне српске народне песме. Матуранти су, као и сваке године, "окупирали… »
Славље младих Хрвата — и Томпсон и Цеца (видео)

Славље младих Хрвата — и Томпсон и Цеца (видео)

Спутник 22.05.2018
Десетине хиљада матураната широм Хрватске обележило је последњи дан школе уз бакље, димне бомбе, усташки поздрав, али и „цајке“, како Хрвати називају популарне српске народне песме. Матуранти су, као и сваке године, „окупирали… »
Народњаци, димне бомбе, алкохол и усташке песме: Овако је више хиљада матураната прославило крај средње школе у Хрватској…

Народњаци, димне бомбе, алкохол и усташке песме: Овако је више хиљада матураната прославило крај средње школе у Хрватској…

Телеграф 22.05.2018
Док је већина славила уз песму и игру, неки матуранти су прешли границу, па је морала да интервенише полиција Повезане вести Најновије из категорије Вести. У градовима широм Хрватске данас је одржана Норијада, а више хиљада… »
Више хиљада хрватских матураната прославља завршетак средње школе

Више хиљада хрватских матураната прославља завршетак средње школе

Бета видео 22.05.2018
ЗАГРЕБ - Више хиљада матураната окупило се данас у Загребу на традиционалној ``Норијади`` којом прослављају крај средње школе, а сличне прославе одвијају се и у многим другим хрватским градовима. Загребачки матуранти окупили… »
Инциденти на прослави матуре: Загрепчанин се онесвестио од алкохола, у Ријеци бацили бомбу (фото/видео)

Инциденти на прослави матуре: Загрепчанин се онесвестио од алкохола, у Ријеци бацили бомбу (фото/видео)

Србија данас 22.05.2018
Данас славе последњи дан школе. Хрватски матуранти данас славе последњи дан школе. Матуранти су окупирали тргове и улице многих градова, као и сваке године, али ни овога пута славље није прошло без инцидената. У Загребу се на… »
Матуранткиње Катарина и Сара тракторима су дошле последњег дана школе. Свима су дале до знања чиме желе да се баве (фото)…

Матуранткиње Катарина и Сара тракторима су дошле последњег дана школе. Свима су дале до знања чиме желе да се баве (фото)…

Телеграф 22.05.2018
У школу су на тракторима долазиле и раније, остављајући своја возила на паркингу за време наставе Повезане вести Најновије из категорије Занимљивости. Матуранткиње Пољопривредно-прехрамбене школе у Пожеги последњег дана… »

Вести дана »