Povezane vesti
Ujak obljubio sestričinu (9), pa se pravdao bizarnim izgovorima: Ona me je primorala! Mislio sam da nije nevina sve dok nisam…
Telegraf 22.05.2018
Monstrum je prvi seksualni odnos sa devojčicom imao kada jeimala samo devet godina Povezane vesti Najnovije iz kategorije Vesti. Branislav Z. (22) iz doljevačkog sela Malošišta u Nišu pravosnažno je osuđen na osam godina zatvora jer je u više… »
Riječki maturanti slavili ustaše
Večernje novosti 22.05.2018
Kraj srednjoškolskog školovanja učenika u Hrvatskoj obeležili nizom različitih incidenata. ZAGREB OD STALNOG DOPISNIKA Riječki maturanti na Spomeniku oslobođenja na Delti, simbolu Rijeke, ispisali su "Za dom spremni" i nacrtali slovo "U", što je… »
Javila nam se Milica koja je prerezala vene u beogradskom parku: Silovali su je, a koga god je pozvala te kobne noći, nije se…
Telegraf 22.05.2018
"Imala sam 16 godina kada sam bila napadnuta u prometnoj Kruševačkoj ulici. Bila je noć, ali svi su prozori na zgradama zjapili otvoreni. Niko nije stao, niti izašao da mi pomogne. To je za mene bio kraj detinjstva, a početak anksioznosti, bola i… »
Maturanti u Hrvatskoj slavili uz ustaški pozdrav, dimne bombe i "cajke"
RTS 22.05.2018
Desetine hiljada maturanata širom Hrvatske obeležile su poslednji dan škole uz baklje, dimne bombe, ustaški pozdrav, ali i "cajke", kako Hrvati nazivaju popularne srpske narodne pesme. Maturanti su, kao i svake godine, "okupirali trgove i ulice… »
Slavlje mladih Hrvata — i Tompson i Ceca (video)
Sputnik 22.05.2018
Desetine hiljada maturanata širom Hrvatske obeležilo je poslednji dan škole uz baklje, dimne bombe, ustaški pozdrav, ali i „cajke“, kako Hrvati nazivaju popularne srpske narodne pesme. Maturanti su, kao i svake godine, „okupirali trgove i ulice… »
Narodnjaci, dimne bombe, alkohol i ustaške pesme: Ovako je više hiljada maturanata proslavilo kraj srednje škole u Hrvatskoj…
Telegraf 22.05.2018
Dok je većina slavila uz pesmu i igru, neki maturanti su prešli granicu, pa je morala da interveniše policija Povezane vesti Najnovije iz kategorije Vesti. U gradovima širom Hrvatske danas je održana Norijada, a više hiljada maturanata proslavilo je… »
Više hiljada hrvatskih maturanata proslavlja završetak srednje škole
Beta video 22.05.2018
ZAGREB - Više hiljada maturanata okupilo se danas u Zagrebu na tradicionalnoj ``Norijadi`` kojom proslavljaju kraj srednje škole, a slične proslave odvijaju se i u mnogim drugim hrvatskim gradovima. Zagrebački maturanti okupili su se na glavnom… »
Incidenti na proslavi mature: Zagrepčanin se onesvestio od alkohola, u Rijeci bacili bombu (foto/video)
Srbija danas 22.05.2018
Danas slave poslednji dan škole. Hrvatski maturanti danas slave poslednji dan škole. Maturanti su okupirali trgove i ulice mnogih gradova, kao i svake godine, ali ni ovoga puta slavlje nije prošlo bez incidenata. U Zagrebu se na Trgu bana Jelačića… »
Maturantkinje Katarina i Sara traktorima su došle poslednjeg dana škole. Svima su dale do znanja čime žele da se bave…
Telegraf 22.05.2018
U školu su na traktorima dolazile i ranije, ostavljajući svoja vozila na parkingu za vreme nastave Povezane vesti Najnovije iz kategorije Zanimljivosti. Maturantkinje Poljoprivredno-prehrambene škole u Požegi poslednjeg dana nastave stigle su ni manje… »
Vesti dana »
Beogradski studenti noćili u Inđiji, nastavljaju pešačenje ka Novom Sadu
BBC News pre 39 minutajoš 14 povezanih
BLOG UŽIVO „Pa di ste Beograđani“: Beogradski studenti jutro dočekali u Inđiji, kolege iz Novog Sada im spremaju doček
Nova pre 22 minutajoš 9 povezanih
Ne prićaju godinama, SAD prošle jedna pored druge: Nisu se ni pogledale, a onda se Stoja saplela
Kurir pre 50 minutajoš 7 povezanih
Nema preživelih u sudaru putničkog aviona i vojnog helikoptera u Vašingtonu
BBC News pre 1 satjoš 8 povezanih
EU razmatra mogućnost kupovine ruskog plina, glavni saveznici Ukrajine protiv
Al Jazeera pre 1 satjoš 1 povezana