Povezane vesti
Šef Facebooka poslanicima EP: Žao mi je, ali...
Mondo 22.05.2018
Facebook osnivač i izvršni direktor, Mark Cukerberg, izvinio se poslanicima Evropskog parlamenta zbog masovnog curenja podataka korisnika te mreže i priznao da kompanija nije dovoljno učinila, ali nije odgovorio ni na pitanja. Foto: AP Photo/Geert… »
Zakerberg: Spreman sam da sprovedem promene i ispravim greške
Politika 22.05.2018
BRISEL - Osnivač i izvršni direktor Fejsbuka Mark Zukerberg sastao se sa predstavnicima Evropskog parlamenta u Briselu, kojima je pružio uveravanje da Fejsbuk čini značajna ulaganja i napore da korisnike ove društvene platforme u Evropi i svetu… »
Zuckerberg zastupnicima EP-a: Nismo dovoljno učinili, žao mi je
Al Jazeera 22.05.2018
Osnivač Facebooka odgovarao je pred zastupnicima na pitanja o skandalu u vezi s prodajom podataka korisnika. Osnivač i izvršni direktor Facebooka Mark Zuckerberg izvinio se u utorak zastupnicima Evropskog parlamenta i priznao da ta kompanija nije… »
Vesti dana »

U Srbiji Dan žalosti zbog velike tragedije u Severnoj Makedoniji
Insajder pre 33 minutajoš 36 povezanih

Studenti i građani okupljaju se ispred Skupštine grada u Novom Sadu: Žandarmerija noćas razbila blokadu, sednicu obezbeđuju jake policijske snage (foto)
Blic pre 22 minutajoš 19 povezanih

Izrael gađao Gazu, najmanje 300 mrtvih, tvrde palestinski izvori
BBC News pre 57 minutajoš 17 povezanih

Pokret Bravo traži oslobađanje Pogačara koji je sinoć priveden kod Skupštine Novog Sada
N1 Info pre 26 minutajoš 8 povezanih

Skupština Srbije danas nastavlja zasedanje, na dnevnom redu i Vučevićeva ostavka
Radio 021 pre 1 satjoš 9 povezanih