Повезане вести

Катнић: Исти сценарио као у Црној Гори припремао се и за Србију

Катнић: Исти сценарио као у Црној Гори припремао се и за Србију

Слободна Европа 23.05.2018
Суђење за покушај тероризма на дан парламентарних избора 2016. настављено је у сриједу у Вишем суду. Прегледане су поруке са телефона Братислава Дикића као и комуникација на друштвеној мрежи Фацебоок. Специјални тужилац… »
Тужилац Катнић:Ја овде спасавам и Вучића

Тужилац Катнић:Ја овде спасавам и Вучића

Мондо 23.05.2018
Главни специјални тужилац Црне Горе, Миливоје Катнић, рекао је данас, у наставку суђења за наводни покушај тероризма на дан парламентарних избора 2016. године у Црној Гори, да је исти сценарио планиран касније за Србију. Фото… »
"Спасавам Вучића, сценарио насилне промене власти спреман за Србију!"

"Спасавам Вучића, сценарио насилне промене власти спреман за Србију!"

БК ТВ 23.05.2018
Главни специјални тужилац Црне Горе изјавио да је криминална организација, која је планирала насилну смену власти у Црној Гори, желела исти сценарио и за Србију. „Ова криминална организација створена је не само због Црне Горе… »
"Ја Вучиц́а спасавам, сценарио из ЦГ спреман и за Србију“

"Ја Вучиц́а спасавам, сценарио из ЦГ спреман и за Србију“

Вести онлине 23.05.2018
Главни специјални тужилац Црне Горе изјавио да је криминална организација, која је планирала насилну смену власти у Црној Гори, желела исти сценарио и за Србију. - Ова криминална организација створена је не само због Црне Горе… »
„Ја Вучића спасавам, сценарио из Црне Горе спреман и за Србију“

„Ја Вучића спасавам, сценарио из Црне Горе спреман и за Србију“

Спутник 23.05.2018
Главни специјални тужилац Црне Горе изјавио да је криминална организација, која је планирала насилну смену власти у Црној Гори, желела исти сценарио и за Србију. „Ова криминална организација створена је не само због Црне Горе… »
Катнић: Сценарио државног удара припреман и у Србији

Катнић: Сценарио државног удара припреман и у Србији

Глас Америке 23.05.2018
Главни специјални тужилац Црне Горе Миливоје Катнић рекао је на суђењу оптуженима за покушај државног удара с циљем свргавања црногорске власти и тадашњег премијера, а сада предсједника Мила Ђукановића, да је сличан сценарио… »
Суђење у Црној Гори, прочитани СМС-ови Братислава Дикића

Суђење у Црној Гори, прочитани СМС-ови Братислава Дикића

РТС 23.05.2018
У наставку суђења за покушај тероризма на дан парламентарних избора 2016. у Црној Гори прочитани су СМС-ови оптуженог Братислава Дикића, бившег команданта српске Жандармерије. Међу прочитаним порукама су и две из његовог… »
Црногорски тужилац: Државни удар припреман и у Србији

Црногорски тужилац: Државни удар припреман и у Србији

Н1 Инфо 23.05.2018
Главни специјални тужилац Црне Горе Миливоје Катнић изјавио је да је криминална организација која је планирала насилну смену власти у Црној Гори на дан парламентарних избора октобра 2016. године, желела да исти сценарио примени и… »
Главни специјални тужилац ЦГ: Сценарио насилне смене власти припреман и за Србију

Главни специјални тужилац ЦГ: Сценарио насилне смене власти припреман и за Србију

Нови магазин 23.05.2018
Главни специјални тужилац Црне Горе Миливоје Катнић изјавио је данас да је криминална организација која је планирала насилну смену власти у Црној Гори на дан парламентарних избора октобра 2016. године, желела да исти сценарио… »

Вести дана »