Повезане вести
Син Ере Ојданића претукао супругу пошто га је затекла са другом девојком у кревету?
Вечерње новости 23.05.2018
Између Ериног сина, Драгутина Ојданића и певачеве снаје Јелене Петровић догодио се сукоб протеклог викенда. СНАЈКА Ере Ојданића Јелена Петровић у суботу на недељу пријавила је полицији у Мељаку његовог сина Драгутина за… »
Скандал! Ерин син тукао жену! Ојданић: Обоје сам их избацио из куће! Јелена га затекла са другом, па настао хаос!
Курир 23.05.2018
Жестока свађа Лекари у Ургентном центру Јелени Петровић констатовали лакше телесне повреде, док је Драгутин у полицији негирао све оптужбе невенчане супруге. Снајка Ере Ојданића Јелена Петровић у суботу на недељу пријавила је… »
"Избацио сам сина и снајку"
Мондо 23.05.2018
Певач о насиљу у породици - "нисам гледао ко је крив"! Певач народне музике и учесник бројних ријалитија, Ера Ојданић, рекао је за домаћу штампу да је сина и снаху избацио из куће јер су се потукли. Ера претучен прошлог лета… »
Вести дана »
Сабаленка после питања Телеграфа открила када жели да постане мајка: "Можда ме будете гледали као баку!"
Телеграф пре 23 минутајош 9 повезаних
НБС објавила курс евра за 23. јануар: Мењачнице продају валуте по овим вредностима
Мондо пре 3 минутајош 1 повезана