Povezane vesti
Miša Vacić: Izvršio sam "građansko hapšenje"
N1 Info 23.05.2018
Predsednik Srpske desnice Miša Vacić tvrdi da je spasio jednu baku u Bulevaru Zorana Đinđića na Novom Beogradu. Kako nam je objasnio, sve se dogodilo u blizini OŠ Duško Radović. "Šetajući psa video sam kako jedan mladić davi stariju gospođu, išao sam im… »
Miša Vacić "uhapsio" lopova i spasio babu na Novom Beogradu: Podigao sam ga s poda i držao mu ruke iza leđa
Telegraf 23.05.2018
Kaže da je izgredniku zapretio da legne na pod, kako ne bi pustio psa na njega Povezane vesti Najnovije iz kategorije Vesti. Desničar Miša Vacić danas je oko 15 sati učestvovao u neobičnoj akciji na Novom Beogradu, gde je sprečio lopova da otme zlatni… »
Vesti dana »
"Žena voli da komentariše": Harem girls brutalno odgovorile Karleuši na prozivke
Mondo pre 44 minutajoš 33 povezane
Šesnaesti dan blokada širom Srbije: Poljoprivrednici najavljuju širenje protesta na još više lokacija, razmatra se dolazak u Beograd
Nedeljnik pre 2 satajoš 46 povezanih
Studenti u blokadi objavili na koji način će građanima saopštavati važne informacije
Insajder pre 7 satijoš 18 povezanih
Hilari Klinton poslanicima Predstavničkog doma rekla da nije znala za zločine i da se ne seća susreta sa Epstinom, sutra saslušanje Bila Klintona
Nedeljnik pre 2 satajoš 31 povezana
Posle koalicije oko SNS, proglašena i lista Ujedinjeni za Sevojno, za lokalne izbore 29. marta
N1 Info pre 50 minutajoš 46 povezanih