Povezane vesti
Žena koja je Šešelju prodala kuću u Hrtkovcima otkrila šta ga je najviše zanimalo: ProdaIa bih je i da sam znala ko je…
Telegraf 23.05.2018
- Ko zna kada bi i da li bi uopšte naišao drugi kupac - pravda se A.P. Povezane vesti Najnovije iz kategorije Vesti. Lider SRS Vojislav Šešelj kupio je kuću u Hrtkovcima od A. P. koja je do 1991. godine s porodicom živela u Vukovaru. Šešelj otkrio… »
"Prodala bih kuću i da sam znala da je Šešelj kupac"
RTV 23.05.2018
HRTKOVCI - Lider SRS Vojislav Šešelj kupio je kuću u Hrtkovcima od A. P, koja je do 1991. godine s porodicom živela u Vukovaru, a za "Večernji list" ona kaže da je osnovni cilj bio da proda kuću i da bi to uradila i da je znala ko je kupuje. "Kuća… »
Oglasila se žena koja je prodala Šešelju kuću u Hrtkovcima: Evo šta je rekla
Srbija danas 23.05.2018
"Prvi put sam ga videla uživo" Lider SRS Vojislav Šešelj kupio je kuću u Hrtkovcima od A. P. koja je do 1991. godine s porodicom živela u Vukovaru. Govoreći o prodaji, rekla je da je osnovni cilj bio prodati kuću, ali da nikako nije htela ovakvu… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Protesti širom Srbije, završena blokada Mosta slobode posle 27 sati: Ustali građani Jagodine, Kosjerića, Užica, Bajine Bašte, Vršca, Šapca…
Nova pre 2 minutajoš 51 povezana
Lejkersi doveli Dončića da oteraju Lebrona Džejmsa? Može kod Jokića po titulu, a poveo bi i sina
Mondo pre 4 satijoš 53 povezane
Kanada, Meksiko i Kina protumjerama odgovorile na Trumpove carine
Al Jazeera pre 32 minutajoš 28 povezanih