Povezane vesti
Đukić osvojio prvi trofej kao trener: Vrhunska sezona, ovo je ekipa kojoj ne mogu ništa da zamerim
Sportski žurnal 23.05.2018
Miroslav Đukić je, verovali ili ne, osvojio prvi trenerski trofej u karijeri. – Sigurno da je bila uspešna sezona. Normalno da ima padova i uspona. Najdraže mi je zbog igrača, znam koliko su se mučili i trudili. Zaista, ovo je ekipa kojoj ne mogu ništa… »
Đukić: Kup nagrada igračima za trud u ovoj sezoni
Beta 23.05.2018
Trener Partizana Miroslav Djukić rekao je da je njegova ekipa večeras zasluženo osvojila Kup Srbije i da je taj trofej nagrada fudbalerima za trud u ovoj sezoni. "Mislim da smo zasluženo osvojili Kup, to je bila neka nagrada za trud igrača ove godine… »
Đukić voditeljki: Da li se ti to opraštaš od mene?
Mondo 23.05.2018
Zanimljiva scena u Surdulici…. Jedan manje-više rutinski razgovor novinarke TV Arena sport, Dijane Čolović, koja je ove sezone pratila utakmice Partizana i trenera crno-belih Miroslava Đukića, imao je nimalo rutinski kraj. Ali, jako simaptičan… "Normalno… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za Srbiju 6. i 7. avgust 2025: promenljivo oblačno sa pljuskovima, gradom i toplotnim talasom
Naslovi.ai pre 27 minutajoš 30 povezanih

FOTO Otkriveno 40 tona pilećeg mesa zaraženog salmonelom u Kruševcu: Uhapšeni otac i sin
Nova pre 4 satijoš 23 povezane

MUP: Neprijavljeno okupljanje u Zemunu, prijavljeno oštećenje prostorija mesnog odbora SNS
Novi magazin pre 4 satijoš 19 povezanih

Može li Dodik da ostane predsednik Republike Srpske posle presude
BBC News pre 32 minutajoš 91 povezana

Uprkos ometanju, za gradonačelnika Zaječara izabran Vladimir Videnović, predsednik Skupštine Zankov
RTV pre 1 satjoš 15 povezanih