Povezane vesti

Luna otkrila nepoznate detalje iz svađe nje i Cecine ćerke, ali i kada se prvi put poljubila sa Veljkom! (video)

Luna otkrila nepoznate detalje iz svađe nje i Cecine ćerke, ali i kada se prvi put poljubila sa Veljkom! (video)

Telegraf 24.05.2018
- Onda sam ja otišla na koncert Jelene Karleuše. Ne razmišljajući da će nju toliko to da povredi - rekla je Luna Povezane vesti Najnovije iz kategorije Jetset. Luna Đogani je tokom noći na bazenu u razgovoru sa Teodorom Džehverović i Anđelom… »
Mrzi me da idem do wc-a... Luna šokirala onim što je htela da uradi, a Ana i Milan je podržali u tome! (video)

Mrzi me da idem do wc-a... Luna šokirala onim što je htela da uradi, a Ana i Milan je podržali u tome! (video)

Telegraf 24.05.2018
Luna nije mogla da izdrži, pa je došla na jednu sumanutu ideju Povezane vesti Najnovije iz kategorije Jetset. Luna Đogani se nekoliko puta tokom noći posvađala sa sada već bivšim oženjenim dečkom Slobom Radanovićem, a najviše ju je pogodilo to… »
Evo šta je Andrija prvo objavio posle Kijine i Slobine proslave godišnjice braka (foto)

Evo šta je Andrija prvo objavio posle Kijine i Slobine proslave godišnjice braka (foto)

Telegraf 24.05.2018
Andrija se neko vreme nije oglašavao, pa je sada uneo novu pometnju na društvenim mrežama Povezane vesti Najnovije iz kategorije Jetset. Andrija Lazović se nije oglašavao na društvenim mrežama osve od Kijine i Slobine proslave prve godišnjice… »
Kija i Luna se izvređale pred Slobom, a evo kako je Đoganijeva reagovala kada joj je Kristina rekla da je preotela dečka…

Kija i Luna se izvređale pred Slobom, a evo kako je Đoganijeva reagovala kada joj je Kristina rekla da je preotela dečka…

Telegraf 24.05.2018
Kristina i Luna raspravljale su se dugo za stolom, a Sloba je sve vreme bio tik do njih, ali se nije preterano mešao Povezane vesti Najnovije iz kategorije Jetset. Kija i Luna sinoć su se žestoko posvađale pred Slobom, koji je sve vreme posmatrao sa… »
Ko ti je rekao da imam dogovor? Sloba pobesneo na Lunu i napustio sastanak, a onda se umešala Kija (foto)

Ko ti je rekao da imam dogovor? Sloba pobesneo na Lunu i napustio sastanak, a onda se umešala Kija (foto)

Telegraf 24.05.2018
- Muka mi je od vaših igara - rekao je ljutito Sloba i izašao iz kuće Povezane vesti Najnovije iz kategorije Jetset. Luna i Sloba ponovo su se pokačili u " Zadruzi". Radanovića je izrevoltiralo to što je Đoganijeva rekla da on ima dogovor sa Kijom… »
Slobu i Lunu pitali da li je njihova veza fejk, a onda su oni progovorili (foto)

Slobu i Lunu pitali da li je njihova veza fejk, a onda su oni progovorili (foto)

Telegraf 24.05.2018
Sloba i Luna imali su šta da kažu Povezane vesti Najnovije iz kategorije Jetset. Zadrugari su odgovarali na pitanja, a Slobu i Lunu pitali su da li je njihov raskid "fejk". Đoganijeva i Radanović su iz topa rekli da nije. - Nije fejk - rekao je Sloba… »

Vesti dana »