Повезане вести
Луна открила непознате детаље из свађе ње и Цецине ћерке, али и када се први пут пољубила са Вељком! (видео)
Телеграф 24.05.2018
- Онда сам ја отишла на концерт Јелене Карлеуше. Не размишљајући да ће њу толико то да повреди - рекла је Луна Повезане вести Најновије из категорије Јетсет. Луна Ђогани је током ноћи на базену у разговору са Теодором… »
Мрзи ме да идем до вц-а... Луна шокирала оним што је хтела да уради, а Ана и Милан је подржали у томе! (видео)
Телеграф 24.05.2018
Луна није могла да издржи, па је дошла на једну сумануту идеју Повезане вести Најновије из категорије Јетсет. Луна Ђогани се неколико пута током ноћи посвађала са сада већ бившим ожењеним дечком Слобом Радановићем, а највише ју… »
Ево шта је Андрија прво објавио после Кијине и Слобине прославе годишњице брака (фото)
Телеграф 24.05.2018
Андрија се неко време није оглашавао, па је сада унео нову пометњу на друштвеним мрежама Повезане вести Најновије из категорије Јетсет. Андрија Лазовић се није оглашавао на друштвеним мрежама осве од Кијине и Слобине прославе… »
Кија и Луна се извређале пред Слобом, а ево како је Ђоганијева реаговала када јој је Кристина рекла да је преотела дечка Едити…
Телеграф 24.05.2018
Кристина и Луна расправљале су се дуго за столом, а Слоба је све време био тик до њих, али се није претерано мешао Повезане вести Најновије из категорије Јетсет. Кија и Луна синоћ су се жестоко посвађале пред Слобом, који је… »
Ко ти је рекао да имам договор? Слоба побеснео на Луну и напустио састанак, а онда се умешала Кија (фото)
Телеграф 24.05.2018
- Мука ми је од ваших игара - рекао је љутито Слоба и изашао из куће Повезане вести Најновије из категорије Јетсет. Луна и Слоба поново су се покачили у " Задрузи". Радановића је изреволтирало то што је Ђоганијева рекла да он… »
Слобу и Луну питали да ли је њихова веза фејк, а онда су они проговорили (фото)
Телеграф 24.05.2018
Слоба и Луна имали су шта да кажу Повезане вести Најновије из категорије Јетсет. Задругари су одговарали на питања, а Слобу и Луну питали су да ли је њихов раскид "фејк". Ђоганијева и Радановић су из топа рекли да није. - Није… »
Вести дана »

(Мапе) збогом топлом времену! 26 у плусу још данас, а онда нагло захлађење! Стижу и јак ветар и пуно кише овог дана
Блиц пре 13 минутајош 5 повезаних

Мацут у Лондону: Србију поштедети политичких условљавања у вези са Косовом
Данас пре 10 сатијош 4 повезане