Povezane vesti
Bila je žrtva seksualnog uznemiravanja: Gvinet Paltrou prvi put ispričala šta je Bred Pit zbog nje uradio
Blic 24.05.2018
Glumica Gvinet Paltrou među prvima je otkrila da je bila jedna u nizu žrtvi producenata Harvija Vajnstina koji ju je svojevremeno seksualno uznemiravao, a sada je progovorila i o sukobu koji je zbog toga nastao između njega i Breda Pita. Gvinet je u… »
Gvinet Paltrou: Bred me je zaštitio od Vajnštajna
Dnevnik 24.05.2018
Glumica Gvinet Paltrou opisala je u emisiji Hauarda Sterna detalje o večeri kad se njen tadašnji dečko Bred Pit suprotstavio Harviju Vajnštajnu nakon što je saznao da ju je seksualno uznemiravao, piše Dejli mejl. Paltrou kaže da su 1995. bili na… »
Gvinet Paltrou: Bred Pit me je zaštitio od Vajnštajna
N1 Info 24.05.2018
Glumica Gvinet Paltrou opisala je u emisiji Hauarda Sterna detalje o večeri kad se njen tadašnji dečko Bred Pit suprotstavio Harviju Vajnštajnu nakon što je saznao da ju je seksualno uznemiravao, piše Dejli mejl. Paltrou kaže da su 1995. bili na… »
Vesti dana »
"Zaprepastila me vest o oružanom napadu" Cvijanović se oglasila o pucnjavi tokom Trampve večere: Nasilje ne može biti prihvatljivo sredstvo političke borbe"
Kurir pre 48 minutajoš 100 povezanih
Godišnjica eksplozije u Černobilju: Koliko je žrtava nuklearne katastrofe
Beta pre 1 satjoš 38 povezanih
(Foto) Tramp: Pretpostavljam da sam bio meta, ništa me neće odvratiti od rata sa Iranom
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 88 povezanih
Vremenska prognoza za ponedeljak, 27. april: Sutra ujutru hladno, tokom dana sunčano
Beta pre 3 satajoš 27 povezanih
Srpkinja pisala istoriju atletike, učestvovala u čudu koje će se prepričavati decenijama
Telegraf pre 18 minutajoš 24 povezane