Povezane vesti

Tramp otkazao samit sa Kim Džong Unom

Tramp otkazao samit sa Kim Džong Unom

Glas Amerike 24.05.2018
Predsednik SAD Donald Tramp otkazao je samit sa severnokorejskim liderom Kim Džong Unom, zakazan za 12. jun u Singapuru, iako je Severna Koreja ispunila obavezu i uništila jedno od nuklearnih postrojenja. Posle zakazivanja istorijskog samita, a zatim i… »
Tramp otkazao sastanak sa Kimom

Tramp otkazao sastanak sa Kimom

Slobodna Evropa 24.05.2018
Predsednik SAD Donald Tramp otkazao je susret sa severnokorejskim liderom Kim Džong Unom, planiranim za 12. juni, saopštila je Bela kuća. "Zaista sam se nadao da ću biti tamo sa vama. Nažalost, nakon velike ljutnje i otvorenog neprijateljstva… »
Tramp otkazao sastanak sa Kim Džong Unom i objasnio razlog za to

Tramp otkazao sastanak sa Kim Džong Unom i objasnio razlog za to

Telegraf 24.05.2018
Ovu vest je medijima saopštila Bela kuća Povezane vesti Najnovije iz kategorije Vesti. Američki predsednik Donald Tramp otkazao je sastanak sa liderom Severne Koreje Kim Džong Unom. Severna Koreja ponovo preti otkazivanjem sastanka Trampa i Kima… »
Tramp o Severnoj Koreji: Naša vojska je spremna

Tramp o Severnoj Koreji: Naša vojska je spremna

Vesti online 24.05.2018
Američki predsednik Donalda Tramp izjavio je danas da je vojska SAD spremna, kao i japanska i južnokorejska, ako se Severna Koreja bude ponašala neozbiljno zbog odlaganja samita sa Kim Džong Unom. - Razgovarao sam sa generalom (Džejmsom) Matisom i… »
Korak napred, nazad dva: Tramp otkazao istorijski susret i poručio: Dijalog zavisi od Kima, vojska SAD spremna ako zatreba

Korak napred, nazad dva: Tramp otkazao istorijski susret i poručio: Dijalog zavisi od Kima, vojska SAD spremna ako zatreba

Blic 24.05.2018
Američki predsednik Donald Tramp je otkazao sastanak sa liderom Severne Koreje Kim Džong Unom, saopštila je Bela kuća. Tramp je poručio Kimu da sastanka neće biti, rekavši da je on u ovom trenutku "neprikladan". Kako je naveo, tu odluku je doneo… »
Donald Tramp otkazao sastanak sa Kim Džong Unom

Donald Tramp otkazao sastanak sa Kim Džong Unom

N1 Info 24.05.2018
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp otkazao je sastanak sa liderom Severne Koreje Kim Džong Unom, koji je trebao da se održi 12. juna u Singapuru, objavila ja Bela kuća. "Veoma sam se radovao sastanku sa vama. Nažalost, zbog… »
Tramp otkazao sastanak s Kimom

Tramp otkazao sastanak s Kimom

Danas 24.05.2018
F: Izuzetno se raduje susretu s Kimom “jednog dana”: Donald Tramp Predsednik SAD Donald Tramp je otkazao planirani sastanak sa severnokorejskim liderom Kim Džong Unom. On je rekao da je takvu odluku doneo na osnovu “izuzetnog besa i otvorenog… »
Ja ću prvi, ja ću prvi: Tramp otkazao susret Kimu

Ja ću prvi, ja ću prvi: Tramp otkazao susret Kimu

Mondo 24.05.2018
Američki predsednik otkazao istorijski susret s predsednikom Severne Koreje, Kimom Džongom Unom, do koga je ionako bilo malo verovatno da će doći. Foto: AP Photo/Manuel Balce Ceneta, Korea Summit Press Pool via AP Američki predsednik je susret, koji… »
Ništa od susreta Trampa I kima: Predsednik SAD otkazao istorijski sastanak! (video)

Ništa od susreta Trampa I kima: Predsednik SAD otkazao istorijski sastanak! (video)

Kurir 24.05.2018
Američki predsednik Donald Tramp otkazao je planirani samit sa liderom Severne Koreje Kim Džong-unom. Predsednik SAD je to nazvao "propuštenom prilikom" i "zaista tužnim trenutkom u istoriji". JUST IN: Pres. Trump cancels June 12 summit with North… »
RSE: Severna Koreja uništila navodni poligon za nuklearne probe

RSE: Severna Koreja uništila navodni poligon za nuklearne probe

Danas 24.05.2018
Severna Koreja je u prisustvu stranih novinara uništila lokaciju za koju tvrdi da je poligon za nuklearne probe, javlja AP. Zatvaranje poligona je ranije najavio lider Kim Džong Un, pre planiranog samita sa američkim predsednikom Donaldom Trampom u… »
Severna Koreja uništila poligon za nuklearne probe?

Severna Koreja uništila poligon za nuklearne probe?

N1 Info 24.05.2018
Severna Koreja je u prisustvu stranih novinara uništila lokaciju za koju tvrdi da je poligon za nuklearne probe. Eksplozija je izvedena na lokaciji duboko u planinama slabo naseljenog severoistoka Severne Koreje. CNN javlja da su tamo bili novinari, ali… »
Severna Koreja uništila poligon za nuklearne probe

RTS 24.05.2018
Uz prisustvo stranih novinara, Severna Koreja je, kako tvrdi, uništila lokaciju za nuklearne probe Pungje-ri, u nizu eksplozija, koje su izvedene u razmaku od nekoliko sati. Meta eksplozija, koje su izvedene na lokaciji za nuklearna testiranja, duboko u… »
Sjeverna Koreja 'uništila' poligon za nuklearne probe

Sjeverna Koreja 'uništila' poligon za nuklearne probe

Al Jazeera 24.05.2018
Prva eksplozija koju su novinari vidjeli dogodila se u 11 sati po lokalnom vremenu. Sjeverna Koreja uništila je, kako tvrdi, lokaciju za nuklearne probe Punggye-ri u nizu eksplozija, koje su izvedene u razmaku od nekoliko sati, u prisustvu stranih… »

Večernje novosti 24.05.2018
Severna Koreja uništila je danas, kako tvrdi, lokaciju za nuklearne probe Pjongje-ri, u prisustvu stranih novinara, javljaju južnokorejski mediji. Severna Koreja uništila je danas, kako tvrdi, lokaciju za nuklearne probe Pjongje-ri, u prisustvu stranih… »
Kim okupio novinare i napravio vatrenu feštu: U eksploziji uništen poligon za nuklearne probe (Foto)

Kim okupio novinare i napravio vatrenu feštu: U eksploziji uništen poligon za nuklearne probe (Foto)

Kurir 24.05.2018
Severna Koreja je u prisustvu stranih novinara uništila lokaciju za koju tvrdi da je poligon za nuklearne probe. 1 / 4 Foto: Reuters Eksplozija je izvedena danas na lokaciji duboko u planinama slabo naseljenog severoistoka Severne Koreje. Zatvaranje… »
Kim drži reč: Koreja uništila nuklearni poligon

Kim drži reč: Koreja uništila nuklearni poligon

Mondo 24.05.2018
Severna Koreja je u prisustvu stranih novinara uništila lokaciju za koju tvrdi da je poligon za nuklearne probe. Foto: AP Photo Eksplozija je izvedena danas na lokaciji duboko u planinama slabo naseljenog severoistoka Severne Koreje. Severna Koreja je… »

Vesti dana »