Повезане вести
Лечић кандидат за председника ДС
Блиц 25.05.2018
Бранислав Лечић је прикупио потписе делегата и тиме постао кандидат за председника Демократске странке, саопштио је његов Изборни штаб. Недавно је ДС саопштила да су функционерка Гордана Чомић и њен тим прикупили подршку 30… »
ДС: Лечић званични кандидат за председника странке
Мондо 25.05.2018
Бранислав Лечић постао је први званични кандидат за председника Демократске странке јер је за мање од 48 сати прикупио потписе делегата, саопштио је данас његов изборни штаб. Фото: Мондо/Стефан Стојановић Драган Шутановац… »
Бранислав Лечић предао кандидатуру за председника ДС
Радио 021 25.05.2018
Бранислав Лечић предао је своју кандидатуру за председника Демократске странке, саопштено је из његовог изборног штаба. "Као што сам обећао, за своју кандидатуру нисам тражио подршку бројева, страначких одбора, већ сам тражио… »
Бранислав Лечић предао кандидатуру за председника ДС
Н1 Инфо 25.05.2018
Бранислав Лечић предао је своју кандидатуру за председника Демократске странке (ДС), саопштено је из његовог изборног штаба. "Као што сам обећао, за своју кандидатуру нисам тражио подршку бројева, страначких одбора, већ сам… »
Вести дана »
Волонтирање на ЕКСПО 2027 доноси до 3 ЕСПБ бода: Влада усвојила закључак
Ин медија пре 48 минутајош 23 повезане
Креће нови хаос? Заражена особа која није била на "крузеру смрти"; Хитно се траже 82 путника с једног лета
Б92 пре 3 сатајош 39 повезаних
Иран: Амерички план за окончање рата садржи неприхватљиве услове
Спутник пре 53 минутајош 34 повезане