Povezane vesti

Putin upozorio svet: Spirala sankcija i protekcionizma ugrožava globalni BDP (video)

Kurir 25.05.2018
Politika sankcija i protekcionizam, koju vode neke zemlje, mogu imati veoma negativan uticaj na globalnu ekonomiju, izjavio je danas ruski predsednik Vladimir Putin, na plenarnoj sednici Međunarodnog ekonomskog foruma u Sankt Peterburgu (SPIEF). "Ovde… »

Tramp: Moguć samit sa Kimom 12. juna

Slobodna Evropa 25.05.2018
Američki predsednik Donald Tramp rekao je danas da je moguće da će se njegov planirani samit sa liderom Severne Koreje Kim Džong Unom ipak održati 12. juna kako je prvobitno zamišljeno. "Videćemo šta će se dogoditi. Upravo pregovaramo sa njima… »

Tramp i Kim nastavljaju igru iscrpljivanja

Politika 25.05.2018
Nakon što je pre dva dana rekao da otkazuje samit sa severnokorejskim liderom, posle umerene reakcije iz Pjongjanga, američki predsednik juče poručio da je susret – ipak moguć. Donald Tramp je prekjuče naprasno otkazao samit sa Severnom Korejom… »

Putin: Ne daju Trampu...

B92 25.05.2018
Ruski predsednik Vladimir Putin izjavio je da se između njega i predsednika SAD Donalda Trampa ništa nije promenilo. Ipak, dodao je da nemaju direktnu komunikaciju, prenosi TASS. "Što se tiče naših odnosa sa predsednikom SAD, oni se nisu ni… »

Putin: Ruska vojska nije oborila malezijski avion

RTS 25.05.2018
Ruski predsednik Vladimir Putin ponovio je da raketa koja je oborila malezijski avion MH-17 iznad Ukrajine 2014. godine nije pripadala Rusiji. Navodi da je Moskva spremna za dijalog sa SAD, ali da u vezi sa predloženim samitom njega i američkog… »

Obrt preko noći: Samit Trampa i Kima opet u igri

Večernje novosti 25.05.2018
Vašington i Pjongjang "spuštaju loptu", Tramp i Kim ipak 12. juna u Singapuru. Oni žele da to urade, i mi to želimo da uradimo - poručuje sada Tramp. DAN posle razmene "buke i besa" između Pjongjanga i Vašingtona koji su kulminirali odlukom… »

Putin: Spremni smo na iscrpan dijalog sa SAD! U svetu je haos! (video)

Kurir 25.05.2018
Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je danas u Sankt Peterburgu da je Moskva spremna na iscrpan dijalog sa SAD i kritikovao sankcije Zapada kao "haotične". "Mi svakako ne možemo biti zadovoljni nivoom i prirodom rusko-američkih odnosa. Mnogi… »

Trump ostavio mogućnost sastanka s Kim Jong-unom 12. juna

Al Jazeera 25.05.2018
Samo dan, nakon što je otkazao samit sa sjevernokorejskim liderom, američki predsjednik izjavio da je raniji datum i dalje u igri. Američki predsednik Donald Trump izjavio je da je još uvijek moguće da se planirani samit sa Severnom Korejom održi… »

Putin: Ruska vojska nije oborila malezijski avion

Politika 25.05.2018
Sankt Peterburg - Ruski predsednik Vladimir Putin ponovio je da raketa koja je oborila malezijski avion na letu MH17 iznad Ukrajine 2014. godine nije pripadala Rusiji. On je na plenarnoj sednici Međunarodnog ekonomskog foruma u Sankt Peterburgu rekao da… »

Istorijski susret je otkazan, šta dalje? Tramp rizikuje da mu se vrati Milo za drago

Blic 25.05.2018
Nakon što je američki predsednik Donald Tramp otkazao istorijski samit sa liderom Severne Koreje Kimom Džong Unom, koji je trebalo da se održi 12. juna, Bela kuća je izrazila nadu da će doći do novog zakazivanja susreta i poručila da će nastaviti… »

Putin: Ruska vojska nije oborila malezijski avion

B92 25.05.2018
Ruski predsednik Vladimir Putin ponovio je da raketa koja je oborila malezijski avion MH17 iznad Ukrajine 2014. godine nije pripadala Rusiji. On je na plenarnoj sednici Međunarodnog ekonomskog foruma u Sankt Peterburgu rekao da ima nekoliko verzija… »

Putin: Ruska vojska nije oborila malezijski avion MH17

Večernje novosti 25.05.2018
Ruski predsednik Vladimir Putin ponovio je danas da raketa koja je oborila malezijski avion MH17 iznad Ukrajine 2014. godine nije pripadala Rusiji. Ruski predsednik Vladimir Putin ponovio je danas da raketa koja je oborila malezijski avion MH17 iznad… »

Putin: Ruska vojska nije oborila malezijski avion

Blic 25.05.2018
Ruski predsednik Vladimir Putin ponovio je danas da raketa koja je oborila malezijski avion MH17 iznad Ukrajine 2014. godine nije pripadala Rusiji. On je na plenarnoj sednici Međunarodnog ekonomskog foruma u Sankt Peterburgu rekao da ima nekoliko… »

Tramp: Moguć samit sa Kimom 12. juna, kako je i planirano

Radio 021 25.05.2018
Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je danas da Vašington "razgovara" s Pjongjangom posle njegovog otkazivanja samita sa severnokorejskim liderom Kim Džong Unom, i naveo da bi taj sastanak ipak mogao da bude održan 12. juna, kako je i planirano… »

Putin: Iran obavlja svoje međunarodne obaveze

RTV 25.05.2018
SANKT PETERBURG - Predsednik Rusije Vladimir Putin rekao je danas na Ekonomskom forumu u Sankt Peterburgu da je Moskva spremna za dijalog sa SAD, ali da u vezi sa predloženim samitom njega i američkog predsednika Donald Trampa trenutno ima puno… »

Tramp: Razgovaram sa S.Korejom, moguć samit 12. juna

B92 25.05.2018
Predsednik SAD Donald Tramp saopštio je da Amerika razgovara sa Severnom Korejom i dodao da je otkazani samit i dalje moguć 12. juna u Singapuru. On je novinarima poručio da "svi igraju igre", a na pitanje o samitu je odgovorio rekavši da čeka da… »

Tramp se predomišlja: Ipak je moguć susret s Kim Džong Unom

N1 Info 25.05.2018
Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je da Vašington "razgovara" s Pjongjangom posle njegovog otkazivanja samita sa severnokorejskim liderom Kim Džong Unom, i naveo da bi taj sastanak ipak mogao da bude održan 12. juna kako je i planirano. "Videćemo… »

Nemačka žali zbog otkazivanja samita veka

Blic 25.05.2018
Nemačka vlada žali zbog otkazivanja planiranog sastanka američkog predsednika Donalda Trampa i severnokorejskog lidera Kim Džong-una, izjavila je danas portparolka nemačke vlade. - Sa stanovišta nemačke vlade, dijalog na najvišem nivou je važan… »

Putin: Severna Koreja je ispunila obećanja, nadamo se da će sastanka ipak biti

Blic 25.05.2018
Ruski predsednik Vladimir Putin izjavio je u četvrtak da je Severna Koreja ispunila svoja obećanja uoči otkazivanja samita između predsednika SAD Donalda Trampa i severnokorejskog lidera Kima Džonga Una. Severnokorejski lider je "uradio sve što je… »

Putin žali zbog otkazivanja sastanka Tramp-Kim

Blic 24.05.2018
Ruski predsednik Vladimir Putin izjavio je danas da Moskva žali zbog otkazivanja sastanka predsednika SAD Donalda Trampa i severnokorejskog lidera Kima Džonga Una. Rusija očekuje da će do tog susreta ipak doći, rekao je Putin, dodajući da će Moskva… »

Vesti dana »