Повезане вести
Брнабићева предложила Малог за министра, одлука Скупштине у понедељак
Дневник 25.05.2018
БЕОГРАД: Премијерка Србије Ана Брнабић упутила је Скупштини Србије предлог да Синиша Мали буде нов министар финансија, јавља Б92. Доскорашњи министар финансија Душан Вујовић поднео је оставку 7. маја из личних разлога… »
Јерков: Предлог да Мали буде министар подсмевање грађанима
Н1 Инфо 25.05.2018
Председница Владе Ана Брнабић и званично је предложила да актуелни градоначелник Београда Синиша Мали буде нови министар финансија. Председница парламента Маја Гојковић, седницу скупштине на којој ће се о томе расправљати… »
Мали: Почаствован сам, хвала премијерки и Вучићу
Н1 Инфо 25.05.2018
Досадашњи градоначелник Београда Синиша Мали изјавио је да је почаствован што га је председница Владе Србије Ана Брнабић предложила за новог министра финансија. Мали је у писаној изјави изразио захвалност премијерки и… »
У Скупштину стигао предлог премијерке да Синиша Мали буде министар финансија
Бета 25.05.2018
У Скупштину Србије данас је стигао предлог премијерке Србије Ане Брнабић да Синиша Мали буде нови министар финансија, потврдјено је агенцији Бета у Скупштини Србије. Он је предложен уместо досадашњег министра финансија Душана… »
Брнабић и званично предложила Малог за министра финансија
Радио 021 25.05.2018
Премијерка Србије Ана Брнабић упутила је Скупштини Србије предлог да Синиша Мали буде нови министар финансија. Како преноси Б92, Мали би могао да буде изабран на гласању већ на наредној седници скупштине, која је у понедељак… »
Мали: Почаствован сам, хвала Вучићу што је препознао моју посвећеност
Блиц 25.05.2018
У Скупштину Србије данас је стигао предлог да досадашњи градоначелник Београда Синиша Мали буде избаран за за новог министра финансија. Предлог да Мали буде нови министар финансија Скупштини Србије упутила је премијерка Ана… »
Сазвана посебна седница: Скупштина Србије у понедељак о избору Малог за министра финансија
Курир 25.05.2018
БЕОГРАД - Председница Скупштине Србије Маја Гојковић сазвала је посебну седницу за понедељак, 28. мај, на чијем ће дневном реду бити избор и полагање заклетве новог министра финансија. Премијерка Србије Ана Брнабић предложила… »
Премијерка предложила Синишу Малог за министра финансија
Н1 Инфо 25.05.2018
У Скупштину Србије данас је стигао предлог премијерке Србије Ане Брнабић да Синиша Мали буде нови министра финансија, потврђено је за Н1 у Скупштини Србије. Седница Скупштине на којој ће се расправљати о избору Малог заказана је… »
Синиша Мали о кандидатури за министра финансија: Захвалан сам Вучићу и Ани Брнабић
Србија данас 25.05.2018
Актуелни градоначелник Београда поручио је да је почаствован и изузетно захвалан председнику републике и премијерки. Након што је премијерка Србије Ана Брнабић упутила Скупштини Србије предлог да Синиша Мали буде нови министар… »
Скупштина у понедељак о новом министру финансија
Данас 25.05.2018
Посланици власти верују да ће Душана Вујовића у министарском ресору наследити Синиша Мали Србија ће почетком наредне недеље, како Данас сазнаје, највероватније добити новог министра финансија, а то ће по свему судећи бити… »
Вести дана »
Шабић: Криминалном комбинацијом Брнабић и СВМ саботиран избор у категорији савета националних мањина
Н1 Инфо пре 24 минутајош 77 повезаних
“Мом сину целу ноћ крче црева, а мени се срце цепа. Све су ми узели, дете им не дам”: Тешка животна прича аутопревозника Јаћимовића који трећи дан штрајкује глађу
Нова пре 10 минутајош 116 повезаних
Антонијевић потврдио да је кандидат Српске напредне странке за повереника за заштиту равноправности
Еуроневс пре 2 сатајош 19 повезаних
Неколико средњих школа обуставило наставу због подршке Хрки и Јаћимовићу
РТВ пре 3 сатајош 21 повезана