Povezane vesti

Sve za ligu šampiona: Salah zbog finala prekida ramazanski post (foto)

Sve za ligu šampiona: Salah zbog finala prekida ramazanski post (foto)

Hot sport 25.05.2018
Fudbaleri Liverpula i Real Madrida sutra će se u Kijevu boriti za titulu šampiona Evrope. Mohamed Salah kao i svi muslimanski vernici ovih dana poštuje ramazanski post koji podrazumeva uzdržavanje od pića i hrane tokom dana, sve do potpunog mraka… »
Salah prekida ramazanski post zbog finala Lige šampiona

Salah prekida ramazanski post zbog finala Lige šampiona

Vesti online 25.05.2018
Fudbaler Liverpula Mohamed Salah prekršiće ramazanski post zbog finala Lige šampiona protiv Real Madrida. Tokom tog praznika svi muslimani su "pod obavezom" da poste tokom trajanja dana, ali Salah se toga ovaj put neće pridržavati, kako prenosi… »
Salahova familija kolje tri teleta pred finale Lige šampiona

Salahova familija kolje tri teleta pred finale Lige šampiona

Mozzart sport 25.05.2018
Za sreću njihovog ljubimca protiv Real Madrida sutra uveče u Kijevu. Juče smo pisali kako egipatski napadač iz redova Liverpula Mohamed Salah uoči finala Lige šampiona protiv Reala proslavlja Ramazan, veliki islamski praznik zbog kojeg ništa neće… »
Gori u Senegalu: Mane poslao svojih 300 dresova u rodno selo

Gori u Senegalu: Mane poslao svojih 300 dresova u rodno selo

Hot sport 25.05.2018
Fudbaler Liverpula Sadio Mane poslao je 300 dresova „crvenih“ u svoje rodno selo u Senegalu kako bi svi oni koji ga podržavaju u njima pratili finale Lige šampiona protiv Real Madrida. Mane, koji je deo „strašne“ Liverpulove trojke zajedno sa… »
Divan gest manea: Fudbaler Liverpula poslao 300 dresova u svoje rodno selo

Divan gest manea: Fudbaler Liverpula poslao 300 dresova u svoje rodno selo

Večernje novosti 25.05.2018
Moja porodica i dalje živi u tom selu, moja majka, ujak, svi će gledati utakmicu. Selo ima oko 2.000 stanovnika. Kupio sam 300 dresova i poslao sam ih njima, tako da mogu da ih nose dok gledaju finale - rekao je fudbaler Liverpula. Fudbaler Liverpula… »
Salah je prekinuo ramazanski post zbog finala sa Realom

Salah je prekinuo ramazanski post zbog finala sa Realom

N1 Info 25.05.2018
Iako je bilo najavljeno da će Mohamed Salah poštovati ramazanski post i na dan finala Lige šampiona, lekar Liverpula kaže da to nije istina i da Egipćanin prekida post kako bi bio spreman za meč. Kako je u toku ramazanski post, Mohamed Salah je… »
Selo od 2.000 ljudi, neradan dan, 300 dresova Liverpula i finale Lige šampiona

Selo od 2.000 ljudi, neradan dan, 300 dresova Liverpula i finale Lige šampiona

Mozzart sport 25.05.2018
Bambali će navijati za Sadija Manea. Zamislite 2005. godinu i selo od 2.000 ljudi po imenu Bambali, u Senegalu. Gleda se finale Lige šampiona. Ono čuveno u Istanbulu. I veliki preokret Liverpula. Jedan od onih koji su širom otvorenih očiju gledali… »

Vesti dana »