Повезане вести

Милица Павловић после боравка у Задрузи: Ево шта је рекла о односу Кије, Луне и Слобе, а шта о вези Теодоре и Анђела

Милица Павловић после боравка у Задрузи: Ево шта је рекла о односу Кије, Луне и Слобе, а шта о вези Теодоре и Анђела

Телеграф 26.05.2018
Популарна певачица прокоментарисала је поједини учеснике "Задруге" након боравка Повезане вести Најновије из категорије Јетсет. Млада музичка звезда Милица Павловић јуче је, 25. маја, на пола сата ушла у ријалити "Задруга" и то у… »
Ништа без тебе... Кија и Слоба се осамили на журки, водили емотиван разговор док их је Луна гледала, а онда га је Кристина…

Ништа без тебе... Кија и Слоба се осамили на журки, водили емотиван разговор док их је Луна гледала, а онда га је Кристина…

Телеграф 26.05.2018
Кија и Слоба повели су синоћ током рођенданске журке подужи разговор у којем су били прилично блиски, а Луна је све време седела са стране Повезане вести Најновије из категорије Јетсет. Кристина Кија Коцкар синоћ је још у поноћ… »
Кија у поноћ изашла у белој хаљини! Ево како јој је Слоба честитао и шта му је после дугог загрљаја рекла! (фото)

Кија у поноћ изашла у белој хаљини! Ево како јој је Слоба честитао и шта му је после дугог загрљаја рекла! (фото)

Телеграф 26.05.2018
За Кију Коцкар данас је велики дан јер слави рођендан, а у Задрузи је журка већ почела Повезане вести Најновије из категорије Јетсет. Кристина Кија Коцкар је тачно у поноћ почела са прославом свог рођендана, а пред задругаре је… »
И да се помире... Кијина кума проговорила о Кристини и Слоби након рођенданске журке

И да се помире... Кијина кума проговорила о Кристини и Слоби након рођенданске журке

Телеграф 26.05.2018
- Док сам их синоћ гледала сетила сам се како је то било док су њих двоје били заједно и срећни - рекла је кума Вања за Телеграф Повезане вести Најновије из категорије Јетсет. Након што је Кристина Кија Коцкар прославила… »
Ни да га погледа: Луна и Слоба не причају после Кијиног рођендана, а ова ситуација из спаваће собе јасно показује у каквом су…

Ни да га погледа: Луна и Слоба не причају после Кијиног рођендана, а ова ситуација из спаваће собе јасно показује у каквом су…

Телеграф 26.05.2018
Да ли ће се Луна и Слоба помирити после свега? Повезане вести Најновије из категорије Јетсет. Након прославе Кијиног рођендана однос између Луне и Слобе је поново захладнео. Како ствари стоје, они после ове забаве ни не причају… »
Обновићемо завете: Кија проговорила о помирењу са Слобом, а Ана јој је открила шта ју је Луна питала (видео)

Обновићемо завете: Кија проговорила о помирењу са Слобом, а Ана јој је открила шта ју је Луна питала (видео)

Телеграф 26.05.2018
Погледајте о чему су Кија и Ане причале Повезане вести Најновије из категорије Јетсет. Кија Коцкар прослави је синоћ рођендан у "Задрузи", а њен супруг Слоба Радановић био је уз њу. Након што преспаване ноћи, Кристина је… »
Након незаборавне Кијине рођенданске забаве, огласила се Кијина мама (ФОТО)

Након незаборавне Кијине рођенданске забаве, огласила се Кијина мама (ФОТО)

Телеграф 26.05.2018
Кристина мама је после свега имала шта да каже Повезане вести Најновије из категорије Јетсет. Кристина Коцкар прославила је рођендан синоћ у "Задрузи". На журки је било лудо и незаборавно, а слављеница Кија је уживала, што се… »
Миљана побеснела због једне реченице, па поливала задругара соком и јогуртом, а онда га гађала шољом! Укућани у шоку! (ВИДЕО)…

Миљана побеснела због једне реченице, па поливала задругара соком и јогуртом, а онда га гађала шољом! Укућани у шоку! (ВИДЕО)…

Телеграф 26.05.2018
- Унаказићу те, а онда ћу рећи да ти ништа нисам урадила! - урлала је Миљана Повезане вести Најновије из категорије Јетсет. Миљана Кулић и Надежда Биљић су се прошле ноћи жестоко посвађале, а онда су се гађале флашама и… »
Кија и Слоба у зору завршили у базену, она га гутала очима! (ВИДЕО)

Кија и Слоба у зору завршили у базену, она га гутала очима! (ВИДЕО)

Телеграф 26.05.2018
Кија је била више него задовољна што је рођендан прославила у друштву свог супруга, а осмех са лица није скидала читаво вече Повезане вести Најновије из категорије Јетсет. Кија Коцкар и Слоба Радановић након синоћне журке повод… »
Ево где је Луна провела ноћ након свађе са Слобом (видео)

Ево где је Луна провела ноћ након свађе са Слобом (видео)

Телеграф 26.05.2018
Слоба се синоћ није одвајао од Кије, а Луна је молила на капији да изађе из Задруге Повезане вести Најновије из категорије Јетсет. Слоба Радановић синоћ је током рођенданске журке био близак са Кијом Коцкар и нису се раздвајали… »
Нећеш изаћи сам... Кија и Слоба читали њене рођенданске честитке, а онда му је Кристина изговорила никад јаче речи! (ВИДЕО)…

Нећеш изаћи сам... Кија и Слоба читали њене рођенданске честитке, а онда му је Кристина изговорила никад јаче речи! (ВИДЕО)…

Телеграф 26.05.2018
- Шта сам направио од тебе, ти си најпознатија жена у Европи - зазао се Радановић након гомиле позитивних коментара и речи подршке Кијиних фанова Повезане вести Најновије из категорије Јетсет. Кија Коцкар је прошле ноћи славила… »
Погледима говорили више од речи: Слоба прво певао Кији, а онда су заплесали уз једну од најлепших народних песама (видео)

Погледима говорили више од речи: Слоба прво певао Кији, а онда су заплесали уз једну од најлепших народних песама (видео)

Телеграф 26.05.2018
Слоба и Кија су током њене рођенданске журке били блискији него икада за свих ових седам месеци колико су заједно у Задрузи Повезане вести Најновије из категорије Јетсет. Журка поводом Кијиног 29. рођендана почела је још у… »
Цеца и Анастасија заједно певале на рођенданској журки, а кад је Таса пустила глас... (ВИДЕО)

Цеца и Анастасија заједно певале на рођенданској журки, а кад је Таса пустила глас... (ВИДЕО)

Телеграф 26.05.2018
Анастасија Ражнатовић синоћ је до дубоко у ноћ славила свој 20. рођендан у једном београдском ресторану Повезане вести Најновије из категорије Јетсет. Цеца Ражнатовић и њена ћерка Анастасија, која је синоћ славила двадесети… »
Луна на капији молила да изађе из Задруге после Кијиног и Слобиног разговора, он јој одбрусио, окренуо се и вратио код…

Луна на капији молила да изађе из Задруге после Кијиног и Слобиног разговора, он јој одбрусио, окренуо се и вратио код…

Телеграф 26.05.2018
- Врати се на рођендан. Ниси ме видео. Молим лепо само да ме пусте напоље, јер нећу да правим с*ања - рекла Луна Слоби на капији, после чега је он побеснео Повезане вести Најновије из категорије Јетсет. Након присног разговора… »
Сит сам свега! Мики Ђуричић се након бега из Задруге обратио видео поруком

Сит сам свега! Мики Ђуричић се након бега из Задруге обратио видео поруком

Телеграф 26.05.2018
Мики се одмах по напуштању Задруге видео поруком обратио свима који су га подржавали током ових девет месеци Повезане вести Најновије из категорије Јетсет. Мики Ђуричић је пре неколико сати самоиницијативно напустио Задругу… »

Вести дана »