Povezane vesti

Kija u ponoć izašla u beloj haljini! Evo kako joj je Sloba čestitao i šta mu je posle dugog zagrljaja rekla! (foto)

Kija u ponoć izašla u beloj haljini! Evo kako joj je Sloba čestitao i šta mu je posle dugog zagrljaja rekla! (foto)

Telegraf 26.05.2018
Za Kiju Kockar danas je veliki dan jer slavi rođendan, a u Zadruzi je žurka već počela Povezane vesti Najnovije iz kategorije Jetset. Kristina Kija Kockar je tačno u ponoć počela sa proslavom svog rođendana, a pred zadrugare je izašla u beloj… »
Ništa bez tebe... Kija i Sloba se osamili na žurki, vodili emotivan razgovor dok ih je Luna gledala, a onda ga je Kristina…

Ništa bez tebe... Kija i Sloba se osamili na žurki, vodili emotivan razgovor dok ih je Luna gledala, a onda ga je Kristina…

Telegraf 26.05.2018
Kija i Sloba poveli su sinoć tokom rođendanske žurke poduži razgovor u kojem su bili prilično bliski, a Luna je sve vreme sedela sa strane Povezane vesti Najnovije iz kategorije Jetset. Kristina Kija Kockar sinoć je još u ponoć počela da slavi… »
Milica Pavlović posle boravka u Zadruzi: Evo šta je rekla o odnosu Kije, Lune i Slobe, a šta o vezi Teodore i Anđela

Milica Pavlović posle boravka u Zadruzi: Evo šta je rekla o odnosu Kije, Lune i Slobe, a šta o vezi Teodore i Anđela

Telegraf 26.05.2018
Popularna pevačica prokomentarisala je pojedini učesnike "Zadruge" nakon boravka Povezane vesti Najnovije iz kategorije Jetset. Mlada muzička zvezda Milica Pavlović juče je, 25. maja, na pola sata ušla u rijaliti "Zadruga" i to u sklopu zadatka… »
I da se pomire... Kijina kuma progovorila o Kristini i Slobi nakon rođendanske žurke

I da se pomire... Kijina kuma progovorila o Kristini i Slobi nakon rođendanske žurke

Telegraf 26.05.2018
- Dok sam ih sinoć gledala setila sam se kako je to bilo dok su njih dvoje bili zajedno i srećni - rekla je kuma Vanja za Telegraf Povezane vesti Najnovije iz kategorije Jetset. Nakon što je Kristina Kija Kockar proslavila rođendan u "Zadruzi" i sa… »
Obnovićemo zavete: Kija progovorila o pomirenju sa Slobom, a Ana joj je otkrila šta ju je Luna pitala (video)

Obnovićemo zavete: Kija progovorila o pomirenju sa Slobom, a Ana joj je otkrila šta ju je Luna pitala (video)

Telegraf 26.05.2018
Pogledajte o čemu su Kija i Ane pričale Povezane vesti Najnovije iz kategorije Jetset. Kija Kockar proslavi je sinoć rođendan u "Zadruzi", a njen suprug Sloba Radanović bio je uz nju. Nakon što prespavane noći, Kristina je pričala o svom odnosu i… »
Ni da ga pogleda: Luna i Sloba ne pričaju posle Kijinog rođendana, a ova situacija iz spavaće sobe jasno pokazuje u kakvom…

Ni da ga pogleda: Luna i Sloba ne pričaju posle Kijinog rođendana, a ova situacija iz spavaće sobe jasno pokazuje u kakvom…

Telegraf 26.05.2018
Da li će se Luna i Sloba pomiriti posle svega? Povezane vesti Najnovije iz kategorije Jetset. Nakon proslave Kijinog rođendana odnos između Lune i Slobe je ponovo zahladneo. Kako stvari stoje, oni posle ove zabave ni ne pričaju, najverovatnije zato… »
Nakon nezaboravne Kijine rođendanske zabave, oglasila se Kijina mama (FOTO)

Nakon nezaboravne Kijine rođendanske zabave, oglasila se Kijina mama (FOTO)

Telegraf 26.05.2018
Kristina mama je posle svega imala šta da kaže Povezane vesti Najnovije iz kategorije Jetset. Kristina Kockar proslavila je rođendan sinoć u "Zadruzi". Na žurki je bilo ludo i nezaboravno, a slavljenica Kija je uživala, što se moglo videti. Kija u… »
Miljana pobesnela zbog jedne rečenice, pa polivala zadrugara sokom i jogurtom, a onda ga gađala šoljom! Ukućani u šoku…

Miljana pobesnela zbog jedne rečenice, pa polivala zadrugara sokom i jogurtom, a onda ga gađala šoljom! Ukućani u šoku…

Telegraf 26.05.2018
- Unakaziću te, a onda ću reći da ti ništa nisam uradila! - urlala je Miljana Povezane vesti Najnovije iz kategorije Jetset. Miljana Kulić i Nadežda Biljić su se prošle noći žestoko posvađale, a onda su se gađale flašama i polivale vodom… »
Kija i Sloba u zoru završili u bazenu, ona ga gutala očima! (VIDEO)

Kija i Sloba u zoru završili u bazenu, ona ga gutala očima! (VIDEO)

Telegraf 26.05.2018
Kija je bila više nego zadovoljna što je rođendan proslavila u društvu svog supruga, a osmeh sa lica nije skidala čitavo veče Povezane vesti Najnovije iz kategorije Jetset. Kija Kockar i Sloba Radanović nakon sinoćne žurke povod njenog rođendana… »
Evo gde je Luna provela noć nakon svađe sa Slobom (video)

Evo gde je Luna provela noć nakon svađe sa Slobom (video)

Telegraf 26.05.2018
Sloba se sinoć nije odvajao od Kije, a Luna je molila na kapiji da izađe iz Zadruge Povezane vesti Najnovije iz kategorije Jetset. Sloba Radanović sinoć je tokom rođendanske žurke bio blizak sa Kijom Kockar i nisu se razdvajali tokom cele noći… »
Nećeš izaći sam... Kija i Sloba čitali njene rođendanske čestitke, a onda mu je Kristina izgovorila nikad jače reči…

Nećeš izaći sam... Kija i Sloba čitali njene rođendanske čestitke, a onda mu je Kristina izgovorila nikad jače reči…

Telegraf 26.05.2018
- Šta sam napravio od tebe, ti si najpoznatija žena u Evropi - zazao se Radanović nakon gomile pozitivnih komentara i reči podrške Kijinih fanova Povezane vesti Najnovije iz kategorije Jetset. Kija Kockar je prošle noći slavila rođendan, a tokom… »
Pogledima govorili više od reči: Sloba prvo pevao Kiji, a onda su zaplesali uz jednu od najlepših narodnih pesama (video)

Pogledima govorili više od reči: Sloba prvo pevao Kiji, a onda su zaplesali uz jednu od najlepših narodnih pesama (video)

Telegraf 26.05.2018
Sloba i Kija su tokom njene rođendanske žurke bili bliskiji nego ikada za svih ovih sedam meseci koliko su zajedno u Zadruzi Povezane vesti Najnovije iz kategorije Jetset. Žurka povodom Kijinog 29. rođendana počela je još u ponoć, a još uvek… »
Ceca i Anastasija zajedno pevale na rođendanskoj žurki, a kad je Tasa pustila glas... (VIDEO)

Ceca i Anastasija zajedno pevale na rođendanskoj žurki, a kad je Tasa pustila glas... (VIDEO)

Telegraf 26.05.2018
Anastasija Ražnatović sinoć je do duboko u noć slavila svoj 20. rođendan u jednom beogradskom restoranu Povezane vesti Najnovije iz kategorije Jetset. Ceca Ražnatović i njena ćerka Anastasija, koja je sinoć slavila dvadeseti rođendan u jednom… »
Luna na kapiji molila da izađe iz Zadruge posle Kijinog i Slobinog razgovora, on joj odbrusio, okrenuo se i vratio kod…

Luna na kapiji molila da izađe iz Zadruge posle Kijinog i Slobinog razgovora, on joj odbrusio, okrenuo se i vratio kod…

Telegraf 26.05.2018
- Vrati se na rođendan. Nisi me video. Molim lepo samo da me puste napolje, jer neću da pravim s*anja - rekla Luna Slobi na kapiji, posle čega je on pobesneo Povezane vesti Najnovije iz kategorije Jetset. Nakon prisnog razgovora Kije i Slobe tokom… »
Sit sam svega! Miki Đuričić se nakon bega iz Zadruge obratio video porukom

Sit sam svega! Miki Đuričić se nakon bega iz Zadruge obratio video porukom

Telegraf 26.05.2018
Miki se odmah po napuštanju Zadruge video porukom obratio svima koji su ga podržavali tokom ovih devet meseci Povezane vesti Najnovije iz kategorije Jetset. Miki Đuričić je pre nekoliko sati samoinicijativno napustio Zadrugu, zbog čega je odlukom… »

Vesti dana »