Hoće li Podgorica postati Dubai

Hoće li Podgorica postati Dubai

Sputnik subota, 26. maj 2018.
U Crnoj Gori je u ponoć počela izborna tišina pred lokalne izbore koji se sjutra održavaju u deset crnogorskih opština i Golubovcima. Pravo glasa imaće 306 hiljada građana, a prema opštoj ocjeni, najvažniji izbori u ovom ciklusu biće održani u Podgorici, gdje vlast u glavnom gradu može birati skoro 135 hiljada građana.
Po mišljenju mnogih analitičara, ono što je obilježilo kampanju za lokalne izbore jeste okolnost da fokus prvi put nije bio na tzv. „velikim temama“, već su se partije pretežno bavile lokalnim problemima građana, kao i činjenica... »

Sutra lokalni izbori u Podgorici i drugim gradovima Crne Gore

Slobodna Evropa subota, 26. maj 2018.
Gradjani deset crnogorskih opština, medju kojima i najveća - Podgorica, sutra biraju predstavnike u lokalnim skupštinama. U Crnoj Gori je na snazi izborna tišina uoči nedeljnog glasanja. Pravo glasa na lokalnim izborima ima 306 hiljada birača, što je skoro polovina ukupnog broja birača. Novi test... »

CG: Sutra lokalni izbori u Podgorici i drugim gradovima

B92 subota, 26. maj 2018.
B92: CG: Sutra lokalni izbori u Podgorici i drugim gradovima
Građani deset crnogorskih opština, među kojima i najveće - Podgorice, u nedelju biraju predstavnike u lokalnim skupštinama.
U Crnoj Gori je na snazi izborna tišina uoči nedeljnog glasanja. Pravo glasa na lokalnim izborima ima 306.000 birača, što je skoro polovina ukupnog broja. Samo u Podgorici pravo glasa ima 130.000 birača, što je četvrtina ukupnog... »
©2018 Netmark d.o.o.