Povezane vesti
Za Eskobara je likvidirao 100 ljudi, a pao kao najveća naivčina: Plaćeni ubica Popaj nije odoleo ovom pozivu (video)
Kurir 26.05.2018
Džon Žairo Velaskez, zvani Popaj, nekadašnji plaćeni ubica koji je radio za Pabla Eskobara, uhapšen je nakon što je pojavio u tužilaštvu u Medeljinu u Kolumbiji. Velaskez je tražio za kovanje zavere i iznuđivanje. Istragu sprovode javni tužilac i… »
"Moja puška će govoriti umesto mene": Brutalni Eskobarov egzekutor ubio je 300 ljudi, a sada je ponovo na meti policije
Blic 25.05.2018
Kolumbijska policija ponovo je uhapsila "Popaja", ubicu koji je likvidirao ljude po nalogu kolumbijskog "Kralja kokaina" Pabla Eskobara, u sklopu istrage o iznuđivanju, prenosi "Asošijeted pres". Iz tužilaštva su danas saopštili da je Džon Hairo Velaskez… »
Vesti dana »
Ukinuta vanredna situacija u Prijepolju: Nivo reke Lim pao ispod 200 centimetara, nema više opasnoti od poplava
RINA pre 1 satjoš 47 povezanih
Večeras protest u Čačku zbog koncerta na trgu povodom dočeka Nove godine po Julijanskom kalendaru
Serbian News Media pre 1 satjoš 43 povezane
Predsednik Srbije: Delegacija EP dolazi nepozvana u Beograd, sami su odlučili kad da posete Srbiju
RTV pre 4 satijoš 27 povezanih
"Srce mi je puno dok gledam najlepšu trobojku" Vučić čestitao Srpsku Novu godinu iz Abu Dabija (video)
Blic pre 44 minutajoš 33 povezane
Preuzmite institucije, ubice će platiti veliku cenu! Tramp poslao nikad oštriju poruku demonstrantima u Iranu
Večernje novosti pre 4 minutajoš 25 povezanih