Povezane vesti

Likvidacija pred 30 očevidaca: Sahranjen navijač ubijen na Čukarici, sumnja se da ga je izrešetao komšija

Likvidacija pred 30 očevidaca: Sahranjen navijač ubijen na Čukarici, sumnja se da ga je izrešetao komšija

Blic 26.05.2018
Ognjen Žanić (26) koji je ubijen 24. maja na Čukarici u kasnim večernjim satima, sahranjen je danas na Novom Bežanijskom groblju. Poslednjem ispraćaju prisustvovalo je na stotine ljudi, a poslednju počast ubijenom mladiću odali su članovi… »
Sahranjen ognjen Žanić Baka Olga: Bio je predivan mladić, ne znam zašto ga je Bog uzeo

Sahranjen ognjen Žanić Baka Olga: Bio je predivan mladić, ne znam zašto ga je Bog uzeo

Kurir 26.05.2018
Ognjen Žanić, koji je u četvrtak ubijen na Čukaričkoj padini, sahranjen je danas na Novom bežanijskom groblju. Poslednjem oproštaju od navijača Rada prisustvovala je porodica, kao i brojni prijatelji. Uz zvuke pesme "Bolujem ja, boluješ ti"… »
Sahranjen ognjen Žanić: Posle bakinog govara svi jecali, prelomio se majčin jauk

Sahranjen ognjen Žanić: Posle bakinog govara svi jecali, prelomio se majčin jauk

Večernje novosti 26.05.2018
Ognjen Žanić (26) koji je ubijen 24. maja na Čukarici u kasnim večernjim satima, sahranjen je danas na Novom Bežanijskom groblju. Ognjen Žanić (26) koji je ubijen 24. maja na Čukarici u kasnim večernjim satima, sahranjen je danas na Novom… »

Vesti dana »