Повезане вести

Желим им све најбоље... Након што је Кија признала да воли Слобу, Андрија се огласио жестоком поруком (фото)

Желим им све најбоље... Након што је Кија признала да воли Слобу, Андрија се огласио жестоком поруком (фото)

Телеграф 27.05.2018
Погледајте шта је Андрија поручио Кији и Слоби Повезане вести Најновије из категорије Јетсет. Кија Коцкар је задругарима открила да воли свог мужа Слобу Радановића. Кристина је признала да и поред свега што се десило и даље гаји… »
Шок за Андрију! Кија признала да воли Слобу, а овако је Радановић реаговао (видео)

Шок за Андрију! Кија признала да воли Слобу, а овако је Радановић реаговао (видео)

Телеграф 27.05.2018
- Волим свога мужа, Слободана Радановића - рекла је Кија Повезане вести Најновије из категорије Јетсет. Кија Коцкар добила питање од некадашњег задругара Душка Радоњића да ли воли свог дечка Андрију. Кристина је након приче о… »
Пробудила сам се из кошмара, много ми је лепо: Током Луниног излагања Слоба ју је само немо гледао (видео)

Пробудила сам се из кошмара, много ми је лепо: Током Луниног излагања Слоба ју је само немо гледао (видео)

Телеграф 27.05.2018
- Не кајем се ни због чега, све бих поново урадила - рекла је Луна Повезане вести Најновије из категорије Јетсет. Луна Ђогани добила је питање од бивше задругарке МЦ Алекс које има везе са Слобом. - Лунчи, ја сам увек гласам за… »
Кија пред свим задругарима открила да ли се помирила са Слобом (видео)

Кија пред свим задругарима открила да ли се помирила са Слобом (видео)

Телеграф 27.05.2018
- Надам се да ће наш однос бити све бољи и бољи и да ћемо решити наше проблеме - рекла је КИја Повезане вести Најновије из категорије Јетсет. Задругари су поново одговарали на питања. Овог пута, бивша укућанка овог ријалитија… »
Причало се да годинама није у добрим односима са ћерком, а сада се поводом Мациног рођендана огласила и њена мајка! (ВИДЕО)

Причало се да годинама није у добрим односима са ћерком, а сада се поводом Мациног рођендана огласила и њена мајка! (ВИДЕО)

Телеграф 27.05.2018
Дискрецији је мајка упутила емотивну поруку која ју је одушевила Повезане вести Најновије из категорије Јетсет. Маца Дискреција данас слави 27. рођендан, а Велики шеф је за њу припремио бројна изненађења. Гомила балона, хране… »
Никад емотивнији разговор! Кија и Слоба о плановима када изађу из Задруге, како ће средити стан и ко је пропао, а ко…

Никад емотивнији разговор! Кија и Слоба о плановима када изађу из Задруге, како ће средити стан и ко је пропао, а ко…

Телеграф 27.05.2018
Након што су се синоћ повађали Кију и Слобу спојила је једна интересантна рођенданска честитка Повезане вести Најновије из категорије Јетсет. Кристина Коцкар и Слободан Радановић су током последњих дана нарочито зближили. На… »
Слоба поставио Кији никад чуднији услов за помирење, она била у шоку након онога што је чула! (видео)

Слоба поставио Кији никад чуднији услов за помирење, она била у шоку након онога што је чула! (видео)

Телеграф 27.05.2018
Кија и Слоба све више времена проводе заједно, а разговори о помирењу су све чешћи Повезане вести Најновије из категорије Јетсет. Кристина Коцкар и Слоба Радановић су се поново зближили након прославе њеног рођендана, па све… »
Сања сазнала шта њен отац мисли о вези са Матором, а ова информација све је изненадила! (ВИДЕО)

Сања сазнала шта њен отац мисли о вези са Матором, а ова информација све је изненадила! (ВИДЕО)

Телеграф 27.05.2018
Након што је Сања добила одговор на постављено питање уследио је аплауз свих задругара Повезане вести Најновије из категорије Јетсет. Прошле ноћи задругари су имали прилику да питају новинаре питања која их највише интересују… »
Ја ћу неком зубе избити! Слоба побеснео након разговора са Кијом, изгубио контролу, па песницом ударио у лимена врата! (видео)

Ја ћу неком зубе избити! Слоба побеснео након разговора са Кијом, изгубио контролу, па песницом ударио у лимена врата! (видео)

Телеграф 27.05.2018
- Ти си мој муж који ме је преварио и има девојку. Ти покушаваш да балансираш, мало са мном, мало са њом - одбрусила му је Кристина Повезане вести Најновије из категорије Јетсет. Прошле ноћи задругари су од новинара добијали… »

Вести дана »