Povezane vesti

Šok za Andriju! Kija priznala da voli Slobu, a ovako je Radanović reagovao (video)

Šok za Andriju! Kija priznala da voli Slobu, a ovako je Radanović reagovao (video)

Telegraf 27.05.2018
- Volim svoga muža, Slobodana Radanovića - rekla je Kija Povezane vesti Najnovije iz kategorije Jetset. Kija Kockar dobila pitanje od nekadašnjeg zadrugara Duška Radonjića da li voli svog dečka Andriju. Kristina je nakon priče o Lazoviću, rekla… »
Želim im sve najbolje... Nakon što je Kija priznala da voli Slobu, Andrija se oglasio žestokom porukom (foto)

Želim im sve najbolje... Nakon što je Kija priznala da voli Slobu, Andrija se oglasio žestokom porukom (foto)

Telegraf 27.05.2018
Pogledajte šta je Andrija poručio Kiji i Slobi Povezane vesti Najnovije iz kategorije Jetset. Kija Kockar je zadrugarima otkrila da voli svog muža Slobu Radanovića. Kristina je priznala da i pored svega što se desilo i dalje gaji emocije prema svom… »
Probudila sam se iz košmara, mnogo mi je lepo: Tokom Luninog izlaganja Sloba ju je samo nemo gledao (video)

Probudila sam se iz košmara, mnogo mi je lepo: Tokom Luninog izlaganja Sloba ju je samo nemo gledao (video)

Telegraf 27.05.2018
- Ne kajem se ni zbog čega, sve bih ponovo uradila - rekla je Luna Povezane vesti Najnovije iz kategorije Jetset. Luna Đogani dobila je pitanje od bivše zadrugarke MC Aleks koje ima veze sa Slobom. - Lunči, ja sam uvek glasam za ljubav, ali do kada… »
Kija pred svim zadrugarima otkrila da li se pomirila sa Slobom (video)

Kija pred svim zadrugarima otkrila da li se pomirila sa Slobom (video)

Telegraf 27.05.2018
- Nadam se da će naš odnos biti sve bolji i bolji i da ćemo rešiti naše probleme - rekla je KIja Povezane vesti Najnovije iz kategorije Jetset. Zadrugari su ponovo odgovarali na pitanja. Ovog puta, bivša ukućanka ovog rijalitija MC Aleks postavila… »
Pričalo se da godinama nije u dobrim odnosima sa ćerkom, a sada se povodom Macinog rođendana oglasila i njena majka! (VIDEO)

Pričalo se da godinama nije u dobrim odnosima sa ćerkom, a sada se povodom Macinog rođendana oglasila i njena majka! (VIDEO)

Telegraf 27.05.2018
Diskreciji je majka uputila emotivnu poruku koja ju je oduševila Povezane vesti Najnovije iz kategorije Jetset. Maca Diskrecija danas slavi 27. rođendan, a Veliki šef je za nju pripremio brojna iznenađenja. Gomila balona, hrane, čestitki i poklona… »
Nikad emotivniji razgovor! Kija i Sloba o planovima kada izađu iz Zadruge, kako će srediti stan i ko je propao, a ko…

Nikad emotivniji razgovor! Kija i Sloba o planovima kada izađu iz Zadruge, kako će srediti stan i ko je propao, a ko…

Telegraf 27.05.2018
Nakon što su se sinoć povađali Kiju i Slobu spojila je jedna interesantna rođendanska čestitka Povezane vesti Najnovije iz kategorije Jetset. Kristina Kockar i Slobodan Radanović su tokom poslednjih dana naročito zbližili. Na žurki povodom… »
Sloba postavio Kiji nikad čudniji uslov za pomirenje, ona bila u šoku nakon onoga što je čula! (video)

Sloba postavio Kiji nikad čudniji uslov za pomirenje, ona bila u šoku nakon onoga što je čula! (video)

Telegraf 27.05.2018
Kija i Sloba sve više vremena provode zajedno, a razgovori o pomirenju su sve češći Povezane vesti Najnovije iz kategorije Jetset. Kristina Kockar i Sloba Radanović su se ponovo zbližili nakon proslave njenog rođendana, pa sve više vremena provode… »
Ja ću nekom zube izbiti! Sloba pobesneo nakon razgovora sa Kijom, izgubio kontrolu, pa pesnicom udario u limena vrata! (video)

Ja ću nekom zube izbiti! Sloba pobesneo nakon razgovora sa Kijom, izgubio kontrolu, pa pesnicom udario u limena vrata! (video)

Telegraf 27.05.2018
- Ti si moj muž koji me je prevario i ima devojku. Ti pokušavaš da balansiraš, malo sa mnom, malo sa njom - odbrusila mu je Kristina Povezane vesti Najnovije iz kategorije Jetset. Prošle noći zadrugari su od novinara dobijali odgovore na pitanja… »
Sanja saznala šta njen otac misli o vezi sa Matorom, a ova informacija sve je iznenadila! (VIDEO)

Sanja saznala šta njen otac misli o vezi sa Matorom, a ova informacija sve je iznenadila! (VIDEO)

Telegraf 27.05.2018
Nakon što je Sanja dobila odgovor na postavljeno pitanje usledio je aplauz svih zadrugara Povezane vesti Najnovije iz kategorije Jetset. Prošle noći zadrugari su imali priliku da pitaju novinare pitanja koja ih najviše interesuju i da po prvi put… »

Vesti dana »