Povezane vesti
Brnabić: Moram da imam većinu u Skupštini da bih sprovodila odluke
Nova ekonomija 27.05.2018
Jedna od najvećih snaga Srbije je što imamo predsednika Republike i predsednika Vlade koji "veslaju u istom pravcu", izjavila je FoNetu premijerka Ana Brnabić, koja sebe opisuje kao tehnokratu, negira da je Srbija "zarobljena država", ali podržava… »
Brnabić: Mali zajednički izbor mene i predsednika
Danas 27.05.2018
Jedna od najvećih snaga Srbije je što imamo predsednika Republike i predsednika Vlade koji „veslaju u istom pravcu“, izjavila je FoNetu premijerka Ana Brnabić, koja sebe opisuje kao tehnokratu, negira da je Srbija „zarobljena država“, ali podržava… »
Brnabić: Svi zaboravljaju da sam ja tehnokratski premijer
N1 Info 27.05.2018
Jedna od najvećih snaga Srbije je što imamo predsednika Republike i predsednika Vlade koji "veslaju u istom pravcu", izjavila je FoNetu premijerka Ana Brnabić, koja sebe opisuje kao tehnokratu, negira da je Srbija "zarobljena država", ali podržava… »
Vesti dana »
Bivši savetnik Bele kuće vidi povećane rizike dok se približava Trumpov rok za Iran
Slobodna Evropa pre 1 satjoš 31 povezana
Bukti rat na Bliskom istoku: Iranski projektili pogodili naftna polja u Ujedinjenim Arapskim Emiratima
Večernje novosti pre 1 satjoš 34 povezane
Ulična bitka ispred konzulata Izraela u Istanbulu: Ubijen jedan napadač, dvojica ranjena
BBC News pre 12 minutajoš 23 povezane
Vremenska prognoza za Uskrs: Norveški meteo sajt donosi drugačiju prognozu u odnosu na RHMZ
City magazine pre 1 satjoš 25 povezanih