Povezane vesti
Brnabić: Moram da imam većinu u Skupštini da bih sprovodila odluke
Nova ekonomija 27.05.2018
Jedna od najvećih snaga Srbije je što imamo predsednika Republike i predsednika Vlade koji "veslaju u istom pravcu", izjavila je FoNetu premijerka Ana Brnabić, koja sebe opisuje kao tehnokratu, negira da je Srbija "zarobljena država", ali podržava… »
Brnabić: Mali zajednički izbor mene i predsednika
Danas 27.05.2018
Jedna od najvećih snaga Srbije je što imamo predsednika Republike i predsednika Vlade koji „veslaju u istom pravcu“, izjavila je FoNetu premijerka Ana Brnabić, koja sebe opisuje kao tehnokratu, negira da je Srbija „zarobljena država“, ali podržava… »
Brnabić: Svi zaboravljaju da sam ja tehnokratski premijer
N1 Info 27.05.2018
Jedna od najvećih snaga Srbije je što imamo predsednika Republike i predsednika Vlade koji "veslaju u istom pravcu", izjavila je FoNetu premijerka Ana Brnabić, koja sebe opisuje kao tehnokratu, negira da je Srbija "zarobljena država", ali podržava… »
Vesti dana »
(Foto/video) Pukao prozor aviona na letu iz Soluna za Minhen, povređen državljanin Srbije
Newsmax Balkans pre 40 minutajoš 32 povezane
Poskupeli dizel i benzin, loše vesti za vozače! "Blic Biznis" saznaje: Ovo su nove cene goriva
Blic pre 2 satajoš 27 povezanih
Sukob SAD i Irana poremetio tržište nafte: IEA predviđa pad potražnje u 2026., šta nas čeka sledeće godine
Telegraf pre 1 satjoš 34 povezane
Objavljene nove cene goriva: Benzin i dizel poskupeli za dinar
Nedeljnik pre 40 minutajoš 22 povezane