Povezane vesti
Brnabić: Moram da imam većinu u Skupštini da bih sprovodila odluke
Nova ekonomija 27.05.2018
Jedna od najvećih snaga Srbije je što imamo predsednika Republike i predsednika Vlade koji "veslaju u istom pravcu", izjavila je FoNetu premijerka Ana Brnabić, koja sebe opisuje kao tehnokratu, negira da je Srbija "zarobljena država", ali podržava… »
Brnabić: Mali zajednički izbor mene i predsednika
Danas 27.05.2018
Jedna od najvećih snaga Srbije je što imamo predsednika Republike i predsednika Vlade koji „veslaju u istom pravcu“, izjavila je FoNetu premijerka Ana Brnabić, koja sebe opisuje kao tehnokratu, negira da je Srbija „zarobljena država“, ali podržava… »
Brnabić: Svi zaboravljaju da sam ja tehnokratski premijer
N1 Info 27.05.2018
Jedna od najvećih snaga Srbije je što imamo predsednika Republike i predsednika Vlade koji "veslaju u istom pravcu", izjavila je FoNetu premijerka Ana Brnabić, koja sebe opisuje kao tehnokratu, negira da je Srbija "zarobljena država", ali podržava… »
Vesti dana »
Raspisani lokalni izbori u devet opština i gradova – glasanje 29. marta
Glas juga pre 13 minutajoš 59 povezanih
"Mogu da radim strašne stvari drugim zemljama", Tramp tvrdi da mu je Vrhovni sud nesvesno dao ovlašćenja
Blic pre 1 satjoš 31 povezana
Oglasio se MUP o pronalasku tela mladića (19) u Zrenjaninu: "Tužilaštvo je naložilo obdukciju"
Blic pre 1 satjoš 20 povezanih
SAZNAJEMO Danka Nešović pravi čistku u Petoj gimnaziji: Poslednjeg dana na funkciji suspendovala četvoro profesora
Nova pre 4 satijoš 28 povezanih
Advokati u trodnevnoj obustavi rada zbog izmena pravosudnih zakona
In medija pre 5 satijoš 38 povezanih