Povezane vesti
Nakon što je napustio rijaliti: Miki otkrio Nadeždinu i njegovu tajnu, evo i koju!
Kurir 27.05.2018
Miki Đuričić napustio je u petak svojevoljno rijaliti "Zadruga". Nakon toga, produkcija je donela odluku da ga diskvalifikuje. Kada je izašao, pčelar iz Kupinova je otkrio svoje razloge zašto je napustio Belu kuću, a osim toga, izneo je i neke… »
PRVI PUT PRED KAMERAMA NAKON IZLASKA IZ ZADRUGE! Miki Đuričić ŠOKIRAN ponašanjem svoje verenice: Razočaran sam u…
Svet & Skandal 27.05.2018
Miki Đuričić ovog petka samoincijativno je napustio “Zadrugu“, na žaljenje ogromnog broja gledalaca Televizije Pink, a nakon što je završio učešće u rijalitiju prvi put je stao pred kamere u emisiji “Premijera – Vikend specijal” gde je… »
Nakon napuštanja rijalitija, miki priznao: Stidim se! Sestra mi kaže da sam konj! A evo šta misli o najpoznatijem ljubavnom…
Kurir 27.05.2018
Miki Đuričić je svojevoljno napustio rijaliti "Zadruga", zbog čega je odlukom produkcije diskvalifikovan. Nakon što se se obratio fanovima putem Jutjuba, pčelar iz Kupinova je otkrio nove detalje o rijalitiju i šta je sve tamo preživljavao, a što… »
Vesti dana »
Trampov plan za Gazu se neće ostvariti, ali će izazvati posledice: Analiza BBC urednika
BBC News pre 1 satjoš 32 povezane
Jokić predvodio Denver do nove pobede protiv Nju Orleansa, dobra partija Jovića u trijumfu Majamija
Danas pre 3 satajoš 24 povezane
Podnet optužni predlog protiv troje osumnjičenih za napad na studente FDU
RTS pre 54 minutajoš 11 povezanih
Mali: Vlada donela rešenje - za visoko obrazovanje dodatnih 12 milijardi dinara
RTS pre 1 satjoš 11 povezanih
Vladika Teodosije apelovao: Srbi, izađite na izbore na KiM u što većem broju
Sputnik pre 1 satjoš 9 povezanih