Повезане вести
Након што је напустио ријалити: Мики открио Надеждину и његову тајну, ево и коју!
Курир 27.05.2018
Мики Ђуричић напустио је у петак својевољно ријалити "Задруга". Након тога, продукција је донела одлуку да га дисквалификује. Када је изашао, пчелар из Купинова је открио своје разлоге зашто је напустио Белу кућу, а осим тога… »
ПРВИ ПУТ ПРЕД КАМЕРАМА НАКОН ИЗЛАСКА ИЗ ЗАДРУГЕ! Мики Ђуричић ШОКИРАН понашањем своје веренице: Разочаран сам у Надежду!…
Свет & Скандал 27.05.2018
Мики Ђуричић овог петка самоинцијативно је напустио “Задругу“, на жаљење огромног броја гледалаца Телевизије Пинк, а након што је завршио учешће у ријалитију први пут је стао пред камере у емисији “Премијера – Викенд специјал”… »
Након напуштања ријалитија, мики признао: Стидим се! Сестра ми каже да сам коњ! А ево шта мисли о најпознатијем љубавном…
Курир 27.05.2018
Мики Ђуричић је својевољно напустио ријалити "Задруга", због чега је одлуком продукције дисквалификован. Након што се се обратио фановима путем Јутјуба, пчелар из Купинова је открио нове детаље о ријалитију и шта је све тамо… »
Вести дана »
СРЦЕ: ЕУ да размотри мере личних санкција за оне у кругу власти који презиру закон и шире насиље
Недељник пре 7 минутајош 18 повезаних
Након јутарњег мраза следи топао децембарски дан Температура до 16 степени, али магла остаје ево какво нас време очекује наредних седам дана
Дневник пре 1 сатјош 14 повезаних
Бака Резика (78) преминула у мукама у Нишу. Возач је покосио аутомобилом, поломио јој главу и кукове.
Ало пре 22 минутајош 14 повезаних