Povezane vesti

Gojković: Danas sam predsednica parlamenta, sutra - videćemo

Gojković: Danas sam predsednica parlamenta, sutra - videćemo

Radio 021 28.05.2018
"Danas sam predsednica parlamenta, sutra - videćemo", rekla je Maja Gojković, koja se u medijima pominje kao kandidat za novog ministra kulture. Na pitanje novinara da li je to tačno, predsednica parlamenta je rekla da je to pročitala u dnevnoj… »
Maja Gojković priznala opoziciji da je pogrešila i izrekla opomenu partijskom kolegi

Maja Gojković priznala opoziciji da je pogrešila i izrekla opomenu partijskom kolegi

Blic 28.05.2018
Predsednica Skupštine Maja Gojković danas je u dobrom raspoloženju vodila sednicu parlamenta na kojoj se raspravlja o izboru Siniše Malog za novog ministra finansija. Mada je poznato da se na sednicima Skupštine Srbije opomene opoziciji dele šakom i… »
Gojković: Danas sam predsednik parlamenta, sutra videćemo

N1 Info 28.05.2018
Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković izjavila je za N1 da o rekonstrukciji Vlade za sada nije bilo reči u vladajućoj koaliciji, ali nije isključila mogućnost da postane ministarka. Izvor: N1 Gojković je uoči početka sednice na kojoj se… »

Nova ekonomija 28.05.2018
Predsednica parlamenta Maja Gojković je uoči početka sednice, za N1 rekla da se o rekonstrukciji Vlade za sada nije bilo reči na nivou stranaka koje čine većinu u parlamentu. Na pitanje da li ne isključuje mogućnost da bude ministarka kulture… »
Gojković: Danas sam predsednik parlametra, sutra - videćemo

Gojković: Danas sam predsednik parlametra, sutra - videćemo

Novi magazin 28.05.2018
Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković danas nije želela da potvrdi pisanje beogradskih medija da će biti nova ministarka kulture i informisanja. "Danas sam predsednica parlamenta, sutra - videćemo", odgovorila je Gojković na pitanje novinara… »
Gojkovićeva: Danas sam predsednica parlamenta, sutra videćemo

Gojkovićeva: Danas sam predsednica parlamenta, sutra videćemo

RTV 28.05.2018
BEOGRAD - Danas sam predsednica parlamenta, sutra - videćemo, rekla je Maja Gojković, koja se u medijima pominje kao kandidat za novog ministra kulture. Na pitanje novinara da li je to tačno, predsednica parlamenta je rekla da je to pročitala u… »

Vesti dana »